CyberGalleriet
 
Kontakt
 Kontakt
Nina Stetter
Svinget 2, lejlighed 5
9500 Hobro
Tlf: 60843777
Email: nina.stetter@gmail.com
Ønsker
 Udstiller på galleri
 Udfører bestillingsarbejde
Kalender
 
Links
 
Profilbillede
Billedgalleri
Antal billeder i galleriet: 88
Vis billeder
Kunsttype:
Søgning på typen Alle gav 88 billeder.
Profiltekst

 

Jeg er den evige amatørkunstner. Jeg maler fordi jeg elsker det og især maler jeg abstrakt kunst med få undtagelser. Der kan også optræde naturalistiske fragmenter i mine malerier.

Det vigtigste for mig er den kreative proces og et godt udfald. Det er ikke vigtigt for mig at sælge, men jeg vil meget gerne at min kunst bliver set. Og det koster noget i materialer at være maler så derfor sælger jeg også, men mest til venner, og jeg er rigtig glad for at udstille. Jeg maler abstrakt pga der er ingen grænser, man kan eksperimentere som man vil. Og bruge den  intuitive side af ens kreative sind. Min inspiration er ofte følelser. Det kan også være naturen. Eller en leg med farver der kan udvikle sig i hvilken som helst retning. Der er uanede muligheder.. Jeg maler oftest med fingrene og er begyndt at eksperimentere med plastikpose oa :). Jeg donerer mange malerier bort.

Mine titler er ofte på engelsk.....

.Fragt varierer fra maleri til maleri.

Det er begrænset hvor jeg kan udstille da jeg ikke har bil.

Bestillingsarbejde skaber jeg sådan at kunden kan sige nej tak hvis han ikke synes om det færdige resultat. Men jeg maler billedet så jeg selv kan beholde det hvis kunden ikke er tilfreds.

Jeg er tilknyttet Fjordgalleriet, Hadsund. Og jeg er medlem af Mariagerfjord Kunstrute.