CyberGalleriet
 
Kontakt
 Kontakt
Søren Hvolby
Nørrebrogade 70
6700 Esbjerg
Tlf: 75181190
Email: s.hvolby@hotmail.com
Ønsker
 
Kalender
 
Links
 
 
Profilbillede
Billedgalleri
Antal billeder i galleriet: 2
City Vl

Pris:
Indrammet: Ja
Type: Akryl
Format: 80 x 80
Andet:
Cake men I

Pris:
Indrammet: Nej
Type: Akryl
Format: 50 x 28
Andet: Malet på 6 mm brædder
Profiltekst

Søren Hvolby startede sent med at male. I sine unge år elskede han at tegne og var god til det, men da han startede i lære som skibstømmer i 1971, blev de fleste timer brug nede på Esbjerg Havn.

Han er autodidakt og har gennem årene eksperimenteret inden for mange kunstneriske gener, men i de sidste mange år, er det særligt malerkunstfeltet han har kastet sig over.

Søren Hvolby maler når han har tid og lyst. Han har aldrig malet med øje for salg, og det er ikke altid lige let for ham, at skille sig af med værkerne. Selvom resten af hans familien nyder godt af malerierne, så skal der jo også være plads til andre ting end hans malerier i huset, og derfor er han kun glad for andres interesse i malerierne og at de kan få glæde af dem.

Søren Hvolby har ingen særlig inspirationskilde, idet han maler meget impulsiv. Han siger selv:

 

''Kunst eller ej, det ved jeg ikke, men for mig handler det om former, farver og figurer og hvad der ellers måtte dukke op på lærredet undervejs. For mig er alt muligt og intet forkert, men bedøm selv. Jeg maler når inspirationen, tiden og lysten er der, slapper dejlig af når jeg står med penslen og farverne i hånden. Jeg har ikke nogen bestemt stil, maler meget intuitivt - intet er bestemt på forhånd, men jeg har ingen begrænsninger i forhold til motiv, former og farver. Jeg bruger forskellige teknikker, blandt andet: spartelmasse, sand, kaffe, talkum. Maler med akryl i mange forskellige farver alt efter mit humør''.