CyberGalleriet
 
Kontakt
 Kontakt
peter garrido vargas
stengavl 13,2tv
2700 Brønshøj
Tlf: 38286763
Email: vargas.art@tingbjergnet.dk
Ønsker
 
Kalender
 
Links
 
 
Profilbillede
Profiltekst

Hej med jer i CG. Jeg hedder Peter Garrio Vargas og har fulgt jer fra sidelinien i nogle år, og da jeg er blevet træt, af kun at kunne modtage 5 emails, syntes jeg at det skulle være NU, for I laver et rigtig godt stykke arbejde.

Selv var jeg en af dem der i skole årene blev rost for at kunne tegne, så jeg holdt aldrig op- jeg blev senere uddanet skiltemaler i 4 år med svendebrev, men vidste at det var kunsten, der ville blive mit livs passion, og som udøvende blev det, et salgsgen er jeg dog ikke blevet udrustet med, så fra 1970 til 2000 har det været meget sporadisk med at udstille- det er selve prosesserne og nysgerigheden der har været drivkraften, i det jeg arbejder med.

I de seneste 12 år har jeg kastet mig ud i det digitale og den verden der har vist sig at være helt fantastisk, en sand tour de force i muligheder, og jeg har læst i et af jeres nyhedsbreve, at det nu også er muligt, at få billeder af den slags udstillet hos jer? hvis jeg ikke bare har drømt det. Det var meget lidt om mig- jeg har en net adresse som lyder vargas.art@tingbjergnet.dk

De bedste hilsner til alle i ildsjæle derude