CyberGalleriet
 
Kontakt
 Kontakt
Lisbeth Sørensen
6740 Bramming
Tlf: 23668431
Email: lisbeth.s@wanadoo.dk
Ønsker
 
Kalender
 
Links
 
Profilbillede
Billedgalleri
Antal billeder i galleriet: 3
Profiltekst

Autodidakt billedkunstner/kunstmaler. ANNO 1976. Der har aldrig været så mange begrænsninger for HVAD man kan lave, men begrænsninger for hvad man kan få TID til... - kunne ønske mig mange flere kreative timer.

Har altid tegnet en hel del, hvilket nok også er grunden til, at jeg til hverdag arbejder, som det jeg gør, - nemlig grafiker. Startede "maleriet" med akvarel farver og gik senere over til akryl og lærred. Som så mange andre finder man med tiden ud af, hvilke materialer der passer bedst til ens temperament.

Stopper sjældent op og bliver hængende i det velkendte, men nyder derimod tilfredsstillelsen ved at være skabende, legende og eksperimenterende. Det bevirker en konstant udvikling i maleriet og det kreative. Maler oftest abstrakte og nonfigurative billeder, men tit sniger der sig en form for blomstrende flora ind i mine motiver - måske et optimistisk syn på at livet gror og blomstre? En egentlig dybere mening eller tungsindig fortolkning findes sjældent i mine billeder. Det handler vel om, at behage det øje der ser...?