CyberGalleriet
 
Kontakt
 Kontakt
Galleri Rosenlund
Østerbyvejen 5
9940 Læsø
Tlf: 98491800
Ønsker
 Udstiller på galleri
 Ønsker at udstille hos virksomheder
 Udfører bestillingsarbejde
 Udbyder undervisning
Kalender
 
Links
 
 
Profilbillede
Profiltekst

Lone Ramtung, autodidakt billedkunstner med eget galleri på Læsø.

Jeg bliver inspireret af naturen omkring mig, - og med bopæl på Læsø, er havet og skoven jo lige udenfor min hoveddør. En tur ved stranden eller i skoven giver dejlige røde kinder og inspiration til at komme hjem og lade farverne spille på lærredet. Derfor er der 2 hovedgrupper af farver i mine malerier, nemlig alle de grønne/blå farver, samt alle de flotte gule, røde, orange farver fra solopgangene og solnedgangene. Mine motiver er en anelse naive og der anvendes også letgenkendelige symboler som f.eks hjerter.

Jeg afholder kurser for NYBEGYNDERE. Vi anvender acrylmaling, spartelmasse, naturartikler, udklip samt meget mere. Du får en masse tips, ideer og vejledning til at fremstille lige præcis det billede du selv har lyst til. Alt foregår i en afslappet atmosfære, hvor hyggen og snakken også er i højsædet.

Jeg udstiller mine malerier / skulpturer rundt omkring i landet og deltager i forskellige messer. Tag et kig på hjemmesiden, her finder du information omkring galleriet, udstillinger, kurser m.v.

Med venlig hilsen

Lone Ramtung

Læsø