CyberGalleriet
 
Kontakt
 Kontakt
Lone Therkildsen
Havemosevej 20
4400 Kalundborg
Tlf: 29645287
Email: lone@ltart.dk
Ønsker
 Udstiller på galleri
 Ønsker at udstille hos virksomheder
 Udfører bestillingsarbejde
Kalender
 
Links
 
Profilbillede
Billedgalleri
Antal billeder i galleriet: 3
Vis billeder
Kunsttype:
Søgning på typen Alle gav 3 billeder.
Profiltekst

 www.LTart.dk

Lone Lundgaard Therkildsen
Lone Lundgaard Therkildsen
Jeg har altid beskæftiget mig med den kreative verden. Jeg er uddannet indenfor foto og har bl.a. gået på kunstskole.  Jeg har boet 3 år på Grønland som skulle vise sig at blive til stor inspiration for min kreative udvikling, den rå natur og kulturen er et utømmeligt inspirationskilde for mig.
 For nylig uddannede jeg mig som blomsterbinder og arbejder i dag i Blomsterværket Pindstrup (Århus), en blomsterbutik som lægger stor vægt på det kreative, naturen, det grove og den lille detalje. Værdier som stemmer meget overens med mine kreative udfoldelser. I 2008 havde jeg kvalificeret mig som deltager ved DM i blomsterkunst og fik en meget tilfredsstillende placering. Det er dejligt nu også at kunne udtrykke sig igennem blomster. Jeg har netop i år 2009 fået antaget et af mine malerier på den censurerede udstilling KP09 Kunstnernes Påskeudstilling i Århus..
Når jeg maler
Det at male har stor indflydelse på mig og på min hverdag, det er et frirum som jeg ikke vil undvære. Fælles for mine malerier er, at jeg er inspireret af den rå natur, grove pensel – spartel strøg, det spontane, det levende, skævheder, kontraster og ikke mindst sindsstemninger. Jeg maler både abstrakte og figurative malerier.
Når jeg maler abstrakte malerier, lader jeg mig inspirere af de former og farver jeg bliver ledt frem til. Det er øjeblikket i sindsstemningen der afgør hvordan maleriet udformer sig.
Min fotografiske baggrund kommer til udtryk i mine portrætter. Jeg er meget fascineret af det menneskelige ansigt, som jeg ofte synes fortæller en spændende historie. Jeg er fascineret af ansigtsudtryk, andre kulturer, bl.a. stammefolk inspirerer mig meget. Foruden fotografiske portrætter ynder jeg også at male portrætter i grove flader. Jeg bruger oftest en grundfarve, som tones med sort/ hvid. Jeg synes det tilfører portrætterne et enkelt og rent, men samtidig dynamisk udtryk. Jeg har meget glæde ved at male portrætter og får stort set altid et personligt forhold til disse malerier.
Udover maleriet, fotografiet og blomsterne beskæftiger jeg mig meget med at sy i sælskind. I er velkomne til at kigge forbi min hjemmeside på www.LTart.dk
Jeg ønsker rigtig god fornøjelse.
Med venlig hilsen
Lone Lundgaard Therkildsen