CyberGalleriet
 
Kontakt
 Kontakt
Lisbet Snoager Sloth
Schlegels Allé 6
1807 Frederiksberg C
Tlf: 33210433
Email: post@snoager.dk
Ønsker
 Ønsker at udstille hos virksomheder
 Udfører bestillingsarbejde
 Udbyder undervisning
Kalender
 
Links
 
Profilbillede
Billedgalleri
Antal billeder i galleriet: 3
Vis billeder
Kunsttype:
Søgning på typen Alle gav 3 billeder.
Hyld og fingerbøl

Pris: 7500 kr.
Indrammet: Nej
Type: Olie
Format: 60X80
Andet:
mælkebøtter

Pris: 3000
Indrammet:  
Type: Olie
Format: 50x40 cm
Andet:
Hyld og svaler

Pris:
Indrammet:  
Type: Olie
Format: 80x100
Andet:
Profiltekst

 

Lisbet Snoager Sloth har i mange år beskæftiget mig med tegning, maling og keramik, og modtaget undervisning fra forskellige kunstnere. Jeg har udstillet i kunstforeninger på en række arbejdspladser. Samtidig har jeg i 25 år arbejdet som arkitekt, idet jeg på Kunstakademiet fik min grundlæggende tegneundervisning.
 
Budskaberne i mine billeder kræver ikke lang eftertænksomhed. Umiddelbar livsglæde er mit udtryk. Mine billeder skal give en smuk daglig oplevelse, som man kan blive i godt humør af. Billederne sigter mod at give en god og glad stemning med sol og sommer, selv midt om vinteren.
 
Årstiderne er de grundlæggende temaer i mine billeder med træer, buske og blomster som motiver. Farverne er kraftige og billederne er forholdsvis detaljerede.
 
I en række år var partier fra haven i sommerhuset på Vejby Strand det gennemgående motiv, men også Frederiksberg Have har givet inspiration til en række af billederne.
 
Jeg maler fortrinsvis med olie på lærred, især i store formater, men også oliekridt kombineret med akvarel er et yndet medium.

Akvarellerne udtrykker den danske natur og indtryk fra ferierejser i Sydeuropa.