CyberGalleriet
 
Kontakt
 Kontakt
Kaya Bornak
Grønne Have 23
3400 Hillerød
Tlf: 61362768
Email: galleri@kayabornak.dk
Ønsker
 Udstiller på galleri
 Ønsker at udstille hos virksomheder
 Udfører bestillingsarbejde
 Udbyder undervisning
Kalender
 
Links
 
Profilbillede
Billedgalleri
Antal billeder i galleriet: 3
Vis billeder
Kunsttype:
Søgning på typen Alle gav 3 billeder.
Profiltekst

Min baggrund:

Jeg har arbejdet med billedkunst siden midten af 80'erne, hovedsageligt med akvarel og akryl. Har for år tilbage, blandt andet, gennemført en række kurser i croquis og akvarel hos kunstneren Ulrik Hoff i Charlottenlund.
 
Inspiration:
 
Har i de seneste år, realiseret ideen om at trække musikken ind i billederne. Dette resulterede i serien ”showtime”, en række nostalgiske værker inspireret af forgangne tiders revy og teater, blandet med nutidens musik og kunstnere. Jeg optræder også som sangerinde i showbandet Step N Stone og har været aktiv sangerinde gennem
de sidste 10 år.
 
 
 
 
Blandt tidligere udstillinger:
 
Kulturhuset Støberihallen Hillerød, Galleri Plus, Hillerød Ehvervsråd, Klaverfabrikken i Hillerød, Social- og sundhedsforvaltningen i Hillerød Kommune. Ingeniørforeningen IDA, Biblioteket Danasvej Frederiksberg, Rammehuset Hillerød, Reva Trollesbro, Lundbecks kunstforening, Hillerød Kunstdage VUC, Skovlyskolen Holte.
Tidligere medstifter af Kunstnersammenslutningen Plus i Hillerød i 1999. En af de 5 vindere af Moving Art konkurrencen 2008 (Irma's kunstpose) med foto af elefant.
 
Ønsker De en udstilling i Deres firma, butik, cafe, kunstforening,

eller galleri? Kontakt mig venligst!