CyberGalleriet
 
Kontakt
 Kontakt
Michael Kofod
Søgårdsvej 8, Gelstrup
4500 Nykøbing Sj
Tlf: 21 78 33 72
Email: mail@micko.dk
Ønsker
 Udstiller på galleri
 Ønsker at udstille hos virksomheder
 Udfører bestillingsarbejde
Kalender
 
Links
 
Profilbillede
Billedgalleri
Antal billeder i galleriet: 3
Svævende fossil

Pris:
Indrammet:  
Type: Glas
Format: 49 x 57
Andet: Spændende krakeleringer i styret mønster.
Svanen

Pris:
Indrammet:  
Type: Glas
Format: 22 x 23
Andet: Krakeleret glasskulptur.
Dino-æg

Pris:
Indrammet:  
Type: Glas
Format: 36 x 16
Andet: Skål i krakeleret glas formet som et klækket dinosaurus æg.
Profiltekst

KLASSISK OG ELEGANT GLASKUNST TILSAT ET DRYS VILDSKAB

Velkommen til mit glas-galleri.

Glas er et fantastisk (og lunefuldt) materiale og har altid fascineret mig.

Jeg arbejder med en 4000 år gammel glasteknik, som stammer fra oldtidens Ægypten. Teknikken har ligget i dvale i mange århundreder før den igen blev vækket til live i slutningen af 1960´erne. Teknikken består i at forme og sammensmelte flere lag glas og kombinere det med farver og eventuelt andre materialer.

Glassets natur, farver, gennemsigtighed og refleksion af lys gør det til et spændende materiale, som er enestående til at skabe eksklusiv og unik kunst, hvis man forstår at sammensættes glasset i et smukt design og en harmonisk form.

Det er en tidskrævende proces at fremstille glaskunst. Håndarbejde tager jo altid tid. Men dertil skal glasset smeltes / blødgøres 2-4 gange i en ovn, hvor hver brænding tager omkring et døgn. Først når man åbner ovnen sidste gang ved man, om resultatet blev som ønsket. Glasset er et levende materiale, så der kan sagtens komme overraskelser i fx farver eller form. Det kan godt kræve mange forsøg, før man når det fine resultat. Men det er på en måde også charmen ved at arbejde i glas.

Kunst er det man ikke kan. Hvis man kunne, var det jo ingen kunst.

- Storm P -                                                            

I mine ting anvender jeg ofte ædelmetaller som bladguld og -sølv eller arbejder med iriserende overflader, så farverne spiller i lyset og giver genstanden liv. Fotografierne kan desværre ikke helt gengive dette spændende lysspil.

Glaskunst er en velegnet gaveartikel, hvis du vil give en personlig og smagfuld gave. Hvem vil ikke gerne modtage en unik, elegant og anderledes gave, som kan pryde hjemmet i mange år?

Gå på opdagelse blandt billederne ovenfor, som viser et udpluk af mine arbejder. Savner du noget bestemt, vil jeg ofte kunne lave det på bestilling.

Du er velkommen til at maile eller ringe hvis du er interesseret.

Eller besøg min hjemmeside www.micko.dk.