CyberGalleriet
 
Kontakt
 Kontakt
Bettina Holst
Storeholm 65
2670 Greve
Tlf: 26254148
Email: krokade@mail.dk
Ønsker
 Udstiller på galleri
 Ønsker at udstille hos virksomheder
Kalender
 
Links
 
Profilbillede
Billedgalleri
Antal billeder i galleriet: 3
Whats up dude ?

Pris:
Indrammet: Nej
Type: Akryl
Format: 100x100
Andet:
Grete er set på Vesterbro

Pris:
Indrammet: Nej
Type: Akryl
Format: 100x120
Andet:
Det var kattens

Pris:
Indrammet: Nej
Type: Akryl
Format: 100x100
Andet:
Profiltekst

BETTINA HOLST (f. 1966)

Inspirationen fylder og bobler i mit hoved konstant - også når jeg sover. Jeg bliver meget hurtig rastløs og "svævende", indtil tankerne og ideerne er omsat til lærredet ...........Når jeg maler er jeg fri og 100% fokuseret på lærredet foran mig.Jeg har ikke planlagt noget som helst på forhånd. I begyndelsen er jeg udelukkende fokuseret på farverne; dens sammensætninger og kontraster. Jeg maler intuitivt, tænker slet ikke og lader nærmest penslen arbejde af sig selv.

Jeg maler i de farver, der gør mig glad her og nu og arbejder lag på lag. Sørger for at bunden er godt dækket, da jeg bruger det senere hen, hvor jeg begynder at arbejde mere bevidst på maleriet og hvor der efterhånden opstår struktur, former og figurer, som jeg måske reagerer på. Måske ikke.....

Jeg maler elementer af genkendelighed uden dog at fortælle en given historie eller forklare maleriet. Noget tegnes op så det umiddelbart er genkendeligt, andet antyder jeg kun. Det ene øjeblik er jeg rå og voldsom med penslerne - det næste maler jeg fine detaljer. Jeg holder af kontrasterne - de er med til at skabe dynamik for mig.