CyberGalleriet
 
Kontakt
 Kontakt
Kirsten Murhart
Via delle Nazioni Unite, 1 int 5 Nardò
 
Tlf: +39339 1345401
Email: kirsten@murhart.dk
Ønsker
 Udstiller på galleri
 Udfører bestillingsarbejde
 Udbyder undervisning
Kalender
 
Links
 
Profilbillede
Billedgalleri
Antal billeder i galleriet: 3
Ti, tyve, tredive, fyrre, halvtreds

Pris:
Indrammet: Nej
Type: Olie
Format: 160x80
Andet: Sold
Det sidste svin i Europa

Pris:
Indrammet: Ja
Type: Olie
Format: 150x150
Andet: Sold
Kiddo

Pris:
Indrammet: Ja
Type: Olie
Format: 60x60
Andet: Sold
Profiltekst

Det er de nære og helt basale ting, der inspirerer kunstmaleren Kirsten Murhart. Hun fortæller os igen og igen, at livet er en gave, vi skal glæde os over hver eneste dag.  Hun fortæller os, at alle mennesker er noget særligt, at alle skal behandles med respekt, at vi skal være gode ved hinanden – og hellere trække på smilebåndet end vende mundvigene nedad.

Kirsten Murharts billedverden er fyldt med humor og kommentarer til livet. Hun har en evne til at se og gengive de skæve vinkler. Måske derfor er mange i hendes persongalleri ofte stille, rare og underfundige.

Kirsten Murhart er født i 1951 på Lolland. Hun har malet og tegnet altid sideløbende med jobbet som journalist.  I 1992 tog arbejdet med kunsten en mere alvorlig drejning. Det skete, da hun mødte den nu afdøde maler og grafiker Ole Vincent Larsen – mangeårigt medlem af kunstnergruppen PRO.

Ole Vincent Larsen gav hende troen på, at maleriet kunne føre til mere end fritidsbeskæftigelse. Senere fik Kirsten Murhart den mangeårige formand for kunstnergruppen SE, Alfred Immanuel Jensen, som vejleder. Alfred I. Jensen, der døde i 2006, udstillede gennem mere end 30 år fast på Charlottenborg og var elev på akademiet under den navnkundige professor Aksel Jørgensen.

Beslutningen om at blive kunstmaler på fuld tid traf Kirsten Murhart i 2004. Hun sagde sit job op og har siden formået at skabe sig et navn både herhjemme og i udlandet.

Kirsten Murhart arbejder på sit værksted i en lille italiensk bjerglandsby. Hun bor og har galleri i en mere end 800 år gammelt hus - nabo til landsbyens middelalderslot.

Kirsten Murhart holder malekurser efter aftale for max. seks deltagere. Interesserede kan læse mere på kunstnerens hjemmeside www.murhart.dk