CyberGalleriet
 
Kontakt
 Kontakt
Lene Vidding
Rådhusgade 36, 1
8300 Odder
Tlf: 60933204
Ønsker
 Udstiller på galleri
 Ønsker at udstille hos virksomheder
Kalender
 
Links
 
Profilbillede
Billedgalleri
Antal billeder i galleriet: 3
Vis billeder
Kunsttype:
Søgning på typen Alle gav 3 billeder.
Profiltekst

Lene Vidding

SkulptørLene bruger alt…. .ALT!!
Alt får en kunstnerisk værdi, et signal, et formål.
Det behøver ikke have en funktion eller være praktisk, ej heller være dekorativt men det har altid en historie.
En historie der minder os om noget og husker os på vigtige ting som nærvær, medmenneskelighed og selvironi.

Derfor er hendes værker så unikke og usammenlignende og de henvender sig til os, på forskellig måde. Sommetider let og komisk andre gange krymper brystet, så der næsten ikke er plads til hjertet.

Det er som at være barn igen på loftet hos oldemor. Loftet med alle skyggerne og lugten af en anden verden. Et skattekammer med masser af ting der fortæller historie og sætter sving i fantasien.
Man genkender noget i sig selv eller ved andre, i Lenes værker og andre gange finder man svaret på noget man har gået og ruget på i et stykke tid.
Hun er med sine ting en slags ubevidst ven der tager imod med åbne arme og samtidig er hudløs ærlig på kærlig og omsorgsfuld vis.

Humoren er altid med i ”baglommen” på hendes udstillinger. Den kommer snigende bagfra og vidner om stilfærdigt jysk lune, der gerne får os ned på jorden igen, når vores sjæle hyper ventilerer.

Man bliver aldrig snydt for en mindeværdig oplevelse på Lenes udstillinger. Fantasien har som bekendt ingen grænser og som en af de få, forstår hun virkelig at udnytte den i praksis. Hun kan sit håndværk og spiser os ikke af med kamufleret skrammel.

Bettina Hesselhof,
Galleri KIK.