CyberGalleriet
 
Kontakt
 Kontakt
vivian groenwold
møllevej 1, tarup
5792 Årslev
Tlf: 53101244
Ønsker
 
Kalender
 
Links
 
 
Profilbillede
Billedgalleri
Antal billeder i galleriet: 3
Profiltekst

Hej derude :-) 

For mig er der ingen grænser - hvad mine pensler og jeg kan male :-)

 

Mit største projekt er jo at udvikle mig med de malerier jeg maler, da det giver mig enorm stor frihed, at få lov og kunne male og jeg har en meget bred stil hele tiden.

For mig der maler jeg stort set med alle redskaber jeg kan komme i nærheden af - pensler/ svamp/ spartel - you name it :-) Jeg maler med mange andre forskellige værktøjer også og jaaa det er alt ligetil også at bruge fingerne. Da der for mig ingen grænser er og det gør, at jeg kan være kreativ. Igen et tegn på at det kreative har udviklet mig rigtig meget og det er bare så dejligt.

 

 

Jeg er en utrolig livsglad ung kvinde - med masser af gå på mod - og en hel del bagage i rygsækken - ja kan kun skrive - jeg eeelsker livet - jeg eeelsker at være til og være mig - bare MIG :-)

 

Det betyder sååå meget for mig - at jeg har den sygdomsindsigt og den livsglæde - men dertil skal siges at det er først kommet med årene - efter mange mange behandlinger - og en indsigt "in the real life" !!!

 

 

Mine malerier og jeg er ud i "et" - de betyder meget for mig - og jeg får lov til at udfolde mig i mine malerier - det giver mig en enorm stor pisitiv energi at få lov til at male - eller generelt være kreativ :-)

 

 

 

Mange kærlige hilsener

 

Vivian Grönwold