CyberGalleriet
 
Kontakt
 Kontakt
Rikke Løndager Boisen
Nørreport 8,1
6200 Aabenraa
Tlf: 21855984
Ønsker
 Udstiller på galleri
 Ønsker at udstille hos virksomheder
 Udfører bestillingsarbejde
Kalender
 
Links
 
 
Profilbillede
Profiltekst

Rikke Boisen er 29 år og autodidakt fuldtids-kunstner.

Hun startede for 9 år siden med portrættegninger på hobbybasis. 7 år senere begyndte hun at tage fat i penslerne hvor hendes fantastiske farverigeverden kom til udtryk på lærredet, det første år var det på hobbybasis og hun holdte det indenfor den nærmeste omgangskreds.

I Januar 2012 begyndte Rikke at sælge ud af sine værker via. nettet, dette resulterede i en kæmpe efterspørgsel på hendes unikke farverige værker.

Det eksploderede fuldstændig omkring april i år hvor jeg åbnede dørene til mit galleri i Aabenraa, det var så slemt at jeg flere lørdage i træk måtte holde lukket grundet alt var solgt ud. Jeg blev kontaktet fra nær og fjern omkring udstillinger i kunstforeninger & firmaer.

Efterspørgslen er ikke blevet mindre, tværtimod – jeg er næsten booket op med udstillinger resten af 2012 og hele 2013 hvor der deriblandt er to store udstillinger med, den ene i Aalborg og den anden i New York.

Jeg bliver ofte spurgt omkring hvad der inspirerer mig når jeg udtrykker mig på lærredet, det gør livet, alm. dagligdagsting, det sjove – glæden, min skønne familie. Især mine børn og mand, de skal have en stor del af æren for min inspiration.

I April Måned 2012 vandt hun første gang månedens maleri hos kunstnerklubben, med værket: Birds Playing Poker og deltager derfor automatisk i Kunstnerklubbens kunstpris 2013, men i August vinder Rikke atter en gang månedens maleri med værket: Life in Colours og deltager derfor med 2 malerier blandt 24.

Rikkes værker er unikke malerier, hvor du aldrig finder to ens, de er malet af fri fantasi og er altid at finde med stærke farver og sjove motiver, som ofte også indeholde et bestemt tema.

Jeg håber andre vil nyde at se på min kunst og at de kan frembringe smil og glæde i hverdagen som de gør hos mig