CyberGalleriet
 
Kontakt
 Kontakt
Uls Schwabe
Tværvej 11
4050 Skibby
Tlf: 23 47 49 04
Email: uls@c.dk
Ønsker
 Udstiller på galleri
 Ønsker at udstille hos virksomheder
 Udfører bestillingsarbejde
 Udbyder undervisning
Kalender
 
Links
 
 
Profilbillede
Billedgalleri
Antal billeder i galleriet: 5
Vis billeder
Kunsttype:
Søgning på typen Alle gav 5 billeder.
Skabelsen

Pris: 15.000 kr.
Indrammet: Nej
Type: Tekstilkunst
Format: 2 x 2.5 m.
Andet:
Depressionen

Pris: 15.000 kr
Indrammet:  
Type: Skulptur
Format: 1x1 m
Andet:


Pris:
Indrammet:  
Type:
Format:
Andet:
Ytringsfrihed

Pris: 10.000 pr
Indrammet: Nej
Type: Tekstilkunst
Format: 100x100 cm
Andet:


Pris:
Indrammet:
Type:
Format:
Andet:
Profiltekst


 

 
Jeg er som kunstner meget optaget af eksistentialismen. Tanker om liv, død og meningen med tilværelsen. Livshistorier og samfundet omkring os, rummer alle de aspekter som kan udtrykkes gennem kunstens væsen. At kunst har en hensigt/mening eller kan fortælle historie. Det vi har tilfælles er at vi er forskellige.

Grundsubstansen er for mig, at viderebringe eller bearbejde begreber og tilstande som subjektivitet, socialitet, opmærksomhed og sansning, krop bevidsthed, etik og respekt, følelser og selvforståelse, rumforståelse og magtstrukturer. Endvidere er det vigtig for mig at deltage i samfundsdebatten via min kunst, ikke direkte autonome værker, - men et samspil mellem samfundet og kunst.

Det er nærværende kunst, som vedrører os alle, derfor mener jeg at kunst er en del af samfundsdebatten via sit tavse sprog i tid og rum.

Gennem en ofte langsommelig arbejdsproces fremstår de vævede pair/avis tæpper og skulpturer gennem sit materiale, en illusions skabende flade, og en objektiv rejse gennem struktur og tekstur med fysisk sanselig karakter.

Enkelthed kombineret med et spændingsfelt af det modsætningsfyldte og en instinktiv sansning for jordfarverne og ornamentik bringes budskabet i form af tekst, tegn, symboler og form.

I værkerne afspejles bladformernes fysiske og sanselige potentiale den eksistentialisme, spændingfeltet mellem liv og død og vores tilstedeværelse i samfundet, jeg er som kunstner optaget af. Værkerne er sanselige, men ikke letkøbte, for rejsen gennem strukturerne er lige så kompliceret menenskers rejse gennem livet.

Den æstetiske kode er en bevidstgørelse for at vække en refleksion hos beskueren. - En æstetik som er sansemæssige opleveler, som kan føre til erkendelse.

Som kunstner kommunikerer jeg på flere "tavse sprog" for at menneskert kan få en oplevelse til videre refleksion. En interaktion mellem den subjektive og objektive, mellem det individuelle og det kollektive.