CyberGalleriet
 
Kontakt
 Kontakt
Chris Andersen
Andersen
9300 Sæby
Tlf: 29405033
Ønsker
 
Kalender
 
Links
 
 
Profilbillede
Billedgalleri
Antal billeder i galleriet: 3
Siberian Tiger

Pris: 5000
Indrammet: Ja
Type: Olie
Format: 80*60
Andet:
Aftenstunden

Pris: 2200
Indrammet: Ja
Type: Olie
Format: 60*80
Andet:
Ugle motiv.

Pris: 1200
Indrammet: Ja
Type: Olie
Format: 50*50
Andet:
Profiltekst

Beskrivelse af kunstneren.

 

Chris Andersen, født i 1985 i Sæby.

Er en ung kunster som er selvlært i at male, jeg har ikke modtaget undervisning. Jeg har altid godt kunne lide at male både med blyant og også med pensel på et lærrede. Jeg begyndte at male rigtigt for ca. 3 år siden.

Jeg elsker billeder hvor man kan glemme tid og sted og man bare betragter billedet som det er. Et godt billede for mig, skal kunne ændre sig så man altid ser en ny side af det. Så det aldrig bliver kedeligt og se på. Nogle af mine malerier maler jeg uden for mange detaljer og andre med mange, alt efter hvad udtryk jeg gerne vil have ud af det.

Jeg maler kun med de bedste olie farver man kan få, så farven bliver ved med og stå stærk og ikke mister farven. Grunden til jeg maler med olie er at maleriet virker mere blankt og levende i udtrykket. Det er en udfording at arbejde med men syntes billedet bliver mere reralistisk og dynamisk at se på. Alle mine værker kommer med ramme så de virker mere færdige.

Jeg holder mig ikke til nogle bestemt stil eller motiv, men maler jeg for det meste narturen eller dyreliv da det fanger min interesse. Måden jeg maler på er meget forskelige, alt efter hvad udtryk jeg gerne vil vise frem i billedet. Jeg godt kan lide at udfordre mig selv, med nye spændende udfordringer og sværhedsgrad. Jeg ekspermentere meget med farvesamensætninger, kraft og at motivet på billedet næsten bliver levende at se på. Tjek min hjemmeside galleri-de3.dk