CyberGalleriet
 
Kontakt
 Kontakt
Kunst på arbejdspladsen
njalsgade 21G, 3.
2300 København S
Tlf: 33135601
Email: post@kunst-paa-arbejdspladsen.dk
Ønsker
 
Kalender
 
Links
 
Profilbillede
Billedgalleri
Antal billeder i galleriet: 1
LOGO KPA

Pris:
Indrammet:  
Type:
Format:
Andet: Da foreningen ejer en meget omfattende kunstsamling, henvises til website
Profiltekst

Kunst på arbejdspladsen tilbyder en nem og økonomisk god løsning på firmakunst.

Kunst på arbejdspladsen sørger for det praktiske med ophængning og nedtagning. Der er ingen administration og samlingen er totalforsikret, så du som medlem af foreningen, ikke skal bruge tid på det. Vi tilbyder skiftende udstillinger til arbejdspladser i hele landet, og har i dag mere end 100 erhvervsvirksomheder, der låner udstillinger fra foreningen. Medlemmerne er både offentlige og private virksomheder, fordelt over hele landet. Der er ingen forpligtelser på køb og man kan melde sig ind og ud af foreningen fra dag til dag. 

Kunst på arbejdspladsen blev stiftet af Knud W. Jensen (Louisiana) i 1954. Derfor ejer foreningen i dag en af landets største private samlinger af moderne dansk samtidskunst. Det er en kunstsamling af meget høj kunstnerisk kvalitet, og der er både navne som Wilhelm Freddie, Per Kirkeby og Richard Mortensen og mange andre velkendte navne som man også kan finde på Statens Museum for kunst, men der er også det helt nye fra kunstscenen og tidens mest populære kunstnere som Tal R, Kaspar Bonnén, Peter Bonde og mange flere.

Kunst på arbejdspladsen søger med sine skiftende udstillinger at bidrage til det gode og inspirerende arbejdsmiljø og skabe debatter på tværs i organisationen. Kunst på arbejdspladsen kan også tilbyde foredrag med anerkendte kunstnere som Peter Bonnén og Nikolai Howalt, ligesom Kunst på arbejdspladsen kan være behjælpelig med kunstindkøb og rådgivning af virksomheder.  

Kunst på arbejdspladsen er en selvejende institution, der arbejder nonprofit for at udbrede interessen for kunst på danske arbejdspladser.