CyberGalleriet
 
Kontakt
 Kontakt
Jennie Langenbach
Bredagerløkken 119
5220 Odense SØ
Tlf: 31778786
Ønsker
 Udstiller på galleri
 Ønsker at udstille hos virksomheder
 Udfører bestillingsarbejde
 Udbyder undervisning
Kalender
 
Links
 
 
Profilbillede
Billedgalleri
Antal billeder i galleriet: 1
My own atomicbomb

Pris:
Indrammet:  
Type: Akryl
Format: 40x40
Andet:
Profiltekst

Kunstner og mor der maler efter følelser og intuition. Jeg har malet mig ud af en depression, og på den måde har jeg klaret de værste skær i mit liv, hvilket meget af min kunst bærer meget præg af. Jeg er stolt af mine værker, uanset hvad andre mener, for alle har deres syn på kunst og det er en sund ting. Mine malerier er til at diskutere, for alle mennesker får ikke det samme ud af et maleri, der tusindvis af meninger og opfattelser;o)

Jeg elsker smukke ting og nyder både andres og min egen kunst. Min kunst er inspireret af de ting jeg oplever i mit hverdagsliv samt ferier og folk jeg møder eller folk jeg synes gør noget helt unikt. Nogle af dem jeg synes der har gjort noget helt unikt er; Salvador Dali (en mand jeg bliver dybt inspireret af, bl.a. for hans meget smukke og syrrealistiske malerier og ideer), Min søster for hendes mod til at møde verden og rejse fra de trykke rammer, samt det område hun bor i i USA), Poul Weile (for hans alsidighed og hans gå på-mod) Mette min chef (for hendes positive energi og livssyn, fantastisk kvinde), Kristina Scarlette Renfro (for hendes kunst og musik, et ufatteligt stort tallent) og mange andre for bare at være dem de er.

Mine børn giver tit stof til eftertanke, derfor lader jeg mig også ofte inspirere af de ting de siger og gør. Tit ender det med at jeg tager en masse billeder af dem, som senere bliver brugt til et eller andet pudsigt. Bl.a. inspirerede de mig ved et uheld til at lave en sommerfugl af passionsfrugt skrald.

Jeg har undervist mine børn og deres kammerater i at male med udgangspunkt i intuition og meditation, og skal jeg undervise igen, er det den måde jeg ønsker at undervise på.