CyberGalleriet
 
Kontakt
 Kontakt
kunstcentrum
Funder Bygade 20
8600 Silkeborg
Tlf: 26173632
Email: dit@kunstcentrum.dk
Ønsker
 
Kalender
 
Links
 
Profilbillede
Billedgalleri
Antal billeder i galleriet: 1
NYT GALLERI I SILKEBORG

Pris:
Indrammet:  
Type:
Format:
Andet:
Profiltekst

 NYT GALLERI...

 

KunstCentrum er et anderledes og stort Galleri...Vi rummer 800m2 med plads til at udstille 45 kunstmalere og kunsthåndværkere, 

 

Vi er nu på udkig efter vores kunstnere med hver sit unikke udtryk, der alle vil få separat plads til at udstille sine værker. Vi knokler med næb og klør lige nu med website og restaurering af Galleriets skæve lokaler, så vi kan åbne i løbet af foråret.

 

Kunstcentrum er både for de meget professionelle og dem, der er på vej. Der er ingen uddannelseskrav eller antal af censureringer, men dog forventes et højt kvalitetsniveau.

 

HVAD KAN VI TILBYDE DIG SOM KUNSTNER...

 

800 m2 rustikt indrettede lokaler. 5 km udenfor Silkeborg Centrum finder man os, et stenkast fra den nye motovej. Kunsten bliver præsenteret, så publikum får en helt speciel oplevelse og rigtig meget kunst at se på. Du får en konstant udstilling i galleriet. 5 m lang hvidmalet væg med en højde på 2,20 m. Vi har ansvaret for ophæng og vedligeholdelse af din udstilling.

 

KunstCentrum sørger for en professionel og meget bred markedsføring samt salgsarbejdet i Galleriet. Vi trykker postkort og brochuremateriale i lækker kvalitet af alle kunstnerne, som sælges i galleriet og du som kunstner vil naturligvis løbende få postkort og brochurer til dit eget forbrug. 

 

Der vil løbende blive arrangeret event´s i Galleriet, så som: art by night, artbattle, børneworkshop,  Jazz under Riverboat, vinaftener, specialåbninger for kunstgrupper og foreninger og meget mere.

Hvis du som kunstner har ideer til event´s eller undervisning mm. er du altid velkommen til at udnytte Galleriets rammer.

 

Vi vil derudover skabe en bred kontakt til en række virksomheder og kunstforeninger, da vi er specialiseret i kunstudsmykning af bl.a. hoteller, restauranter, kontorer etc. KunstCentrum har til denne del en professionel indretningsekspert tilknyttet. 

 

Som et fast element i galleriet vil vi have en miniudstilling af 30X30 cm små værker fra hver 

kunstner, samlet i vores udstilling på 1. Sal, som er et charmerende lokale med synlige bjælker og trægulve. 

 

Alle dine værker skal indrammes, hvilket vi udfører i vores rammeri, med mindre du selv sørger for dette. Vi har to rammelister i sortiment, med et klassisk udtryk, og af rigtig god kvalitet. Omkostningerne af indramning står galleriet for. 

 

Det eneste vi kræver af dig er, at du er aktiv med malerierne, da der aldrig må være tomme vægge i galleriet, og at vi har værker på lager, så vi efter et salg hurtigt kan gøre din udstilling optimal igen.

 

Økonomi...

 

Hos de fleste Gallerier ligger fordelingen af et salg på 50/50%... Vi vil gøre det anderledes så vi kan fyldestgøre den markedsføring vi lover og til omkosninger af grafisk arbejde, brochuremateriale af din kunst, og alt det andet vi står for. 

 

Hos Kunstcentrum betaler kunstneren 6000.- (ex. moms) for 3 mdr. hvor fordelingen af et salg er 20% til Galleriet og 80% til kunstneren. Hvis ikke der har været et salg inden for de 3 mdr. får kunstneren 3000.- tilbagebetalt...  

 

Rigtig mange kunstnere betaler gerne 10.000,- for en messetand, kun en weekend! 

 

Med denne model får vi mulighed for at promovere kunstneren ud over de midtjydske grænser. Vi skal have fat i puplikum i hele landet. Det skal være en atraktion at besøge Kunstcentrum. Her skal virkelig være noget at køre efter... Vi håber på opbakning fra jer kunstnere og at i ser dette som et samarbejde mellem Galleriet og dig som kunstner...

 

“En forretning er god når begge parter gør en god forretning”

 

Hvis du er interesseret vil vi gerne fortælle mere, så lad os snakkes ved.......

 

mobil +45 2617 3632 - dit@kunstcentrum.dk - www.kunstcentrum.dk

 

Venlig Hilsen

Lars og Jane