CyberGalleriet
 
Kontakt
 Kontakt
Karin van Everdinck
Ølesvej 4, Røsnæs
4400 Kalundborg
Tlf: 28595945
Email: karin.van.everdinck@gmail.com
Ønsker
 Ønsker at udstille hos virksomheder
 Udfører bestillingsarbejde
 Udbyder undervisning
Kalender
 
Links
 
Profilbillede
Billedgalleri
Antal billeder i galleriet: 3
Dissolution (opløsning)

Pris: 1300
Indrammet: Nej
Type: Akryl
Format: 50 x70 cm
Andet:
Depth (dybde)

Pris: 1300 kr.
Indrammet: Nej
Type: Akryl
Format: 50 x 70 cm
Andet:
Anger (vrede)

Pris: 1500
Indrammet: Nej
Type: Akryl
Format: 70 x 100 x 4 cm
Andet: Akryl på hør - 4D lærred
Profiltekst

Kunst og Kunstterapi

Min kunst kan betegnes som eksperimenterende, idet jeg bevæger mig i et stort spektrum af farver, materialer og teknikker. På denne måde bliver hvert maleri unikt og bliver hvert stykke et nyt skridt på vejen.

Jeg maler med akryl, men eksperimenterer også med olie og mine billeder er for det meste abstrakte. Inspirationen henter jeg mange steder fra: naturen, kosmos, følelser eller livet selv med alle dets ekstentielle spørgsmål. Min kunst må gerne vække noget i beskueren: en undren, en nysgerrighed og helst en begejstring. Jeg maler med procesfarver, da de har en høj farveintensitet og farverne blander jeg selv.

En del af min kunst opstår som led i en udviklingsproces. Som 3. års studerende på Institut for Kunstterapi bruger jeg både maleri og kollage til at komme dybere ind i nogle følelsesmæssige lag. Mine billeder har dermed en dyb intensitet.

En gang imellem kobler jeg billedet sammen med et digt eller omvendt - at opnå et samspil mellem 2 udtryksformer, der kan supplere hinanden, er meget fascinerende.

Du kan læse mere på min hjemmeside www.everdinck.dk - her kan du også følge med i udstillinger og andre arrangementer. Er du selv nysgerrig på at lære om kunstterapeutiske metoder eller hvis du gerne vil arbejde med din selvudvikling gennem kunstterapeutiske processer, er du velkommen at kontakte mig.