CyberGalleriet
 
Kontakt
 Kontakt (Lukket da postkassen er fuld)
Tina Guldager Frederiksen
8600 Silkeborg
Ønsker
 
Kalender
 
Links
 
Profilbillede
Billedgalleri
Antal billeder i galleriet: 3
Vis billeder
Kunsttype:
Søgning på typen Alle gav 3 billeder.


Pris:
Indrammet:  
Type: Akryl
Format: 30x40
Andet:


Pris:
Indrammet:
Type:
Format:
Andet:


Pris:
Indrammet:
Type:
Format:
Andet:
Profiltekst

 

~~Jeg er autodidakt kunstner og begyndte at male i efteråret 2010. I vinteren 2011 begyndte jeg at gå til aften-skole, hos udlært kunstner  Elena Bering, en gang om ugen i vinter-månederne. I sommerhalvåret har jeg travlt med mit job og det efterlader ikke tid til at have den ro, jeg har brug for, for at blive opslugt af mit maleri.

 Jeg maler, fordi jeg har brug for at udtrykke mig på den måde, jeg kan gøre det ved at male.
 Jeg ved, jeg til stadighed har meget at lære, men mit eget udtryk og mit ønske og behov for at lave et maleri til "mit eget" er en  stærk følelse jeg har inde i mig.
Jeg har altid følt tætte bånd til naturen.
Jeg har ikke til hensigt at male 100% naturalistisk / realistisk / fotografisk. Mit eget udtryk og fortolkning af, hvad jeg ser og hvad jeg føler er det vigtigste for mig at male, og det er, hvad jeg ønsker at bringe ud på lærredet.

Jeg vil gerne male klassiske, stemningsfyldte malerier.  Jeg ved det er en stor udfordring.  Jeg er ydmyg i processen  og jeg er en stor beundrer af og har stor respekt for nogle af de store kunstnere.

 

 

 Jeg ville ønske jeg var gegyndt at male malerier tidligere i livet, men måske mit udtryk er stærkest nu og som man siger " Det er aldrig for sent "

 

 

 

Se også : www.paintingsilove.com/artist/tinaguldagerfrederiksen

Min hjemmeside : www.NemmeHjemmesider.dk/TinaGuldagerFrederiksen