CyberGalleriet
 
Kontakt
 Kontakt
Federica
 
Tlf: 20644726
Ønsker
 Udfører bestillingsarbejde
Kalender
 
Links
 
Profilbillede
Profiltekst

FEDERICAS SMYKKER

GIOIELLI CON UNA STORIA

 

HVEM ER JEG?

 

Hej,

 

Mit navn er Federica. Jeg er en italiensk pige på 24 med en stor passion for smykkelavning.

Jeg startede med at lave smykker fordi jeg ikke kunne finde øreringe og halskæder, som passede min smag: for mig skulle smykkerne være unikke og lidt anderledes, også i forhold til materialerne.

Jeg fandt snart ud af at jeg følte mere afslappet og helt glad når jeg lavede smykker, derfor bestemte jeg mig for at begynde at lave flere og sælge til de mennesker, der, som jeg, gerne vil have noget unikt og anderledes.


MINE SMYKKER

 

Mine smykker er lavet af forskellige materialer. Jeg bruger for det meste forsølvede komponenter, da jeg mener at sølvfarve passer bedst med min stil. Perlerne jeg bruger er forskellige. Jeg elsker farverne som giver smykkerne en speciel karakter, derfor vælger jeg tit nogle stærke farver.

Jeg kan bedste lide at bruge glas perler eller krystaller, som både kan være tjekkiske eller Svarowski.

Min stil er meget varieret. Jeg kan både lide at lave klassiske smykker og nogle, som måske er lidt mere excentriske.


GIOIELLI CON UNA STORIA – SMYKKER MED EN HISTORIE

 

Da jeg lavede min hjemmeside, begyndte jeg at tænke på hvordan jeg bedst kunne beskrive mine smykker, og en sætning stod klar for mig: smykker med en historie.

Grunden til det er, at jeg har en tendens til at få ideer til mine smykker hver gang jeg ser eller oplever noget. Hver eneste smykker I ser, kommer fra en del af mit liv, en af mine historier. Det kan være min datters første smil eller vores vandringer i de italienske bjerge om sommeren.

Da jeg gerne vil dele mine historier med jer, vil I få udleveret historien bag et bestemt smykke, når I køber det.