CyberGalleriet
 
Kontakt
 Kontakt
Per Corell
Prinsessegade 55 st th
1422 København K
Tlf: 32969660
Ønsker
 Udstiller på galleri
 Ønsker at udstille hos virksomheder
 Udfører bestillingsarbejde
Kalender
 
Links
 
Profilbillede
Billedgalleri
Antal billeder i galleriet: 3
Local Hydrant 2

Pris:
Indrammet:  
Type: Spray
Format: 40X40 Cm.
Andet: Digiteret multistencil håndmalet airbrush maleri på lærrede.
"Нежныk"

Pris:
Indrammet:  
Type: Spray
Format: 4X2,2 meter
Andet:
Venus Resoning

Pris:
Indrammet:  
Type: Spray
Format: 40X40 Cm.
Andet: Digiteret multistencil håndmalet Airbrush maleri, på lærrede.
Profiltekst

Per Corell

 

Du vil opdage en høj grad af experiment i Per Corell's værker 

"Jeg har tilbragt tre år på akademiet som jeg afsluttede med et præmieret forslag i en større arkitekt konkurence, derudover fem afsluttede projekter ved Statens værksteder for kunst og håndværk."

"På det sidste har jeg arbejdet meget med en fornyelse af vægmaleriet, For mig er "værket" blevet de store Stencil jeg har taget med fra min StreetArt. Det er ikke arbejdet ved lærredet men en bredere process som ender ud i at billedet Spray males ved hjælp af flere lag store Stencil. Dermed er billedet malet direkte på væggen og du behøver ikke mere være bange for vægmaleriet på den måde, at væggen bliver "fredet" i og med at der males et vægmaleri, for med disse Store Stencil, kan man blot male billedet over og male et magen til ved hjælp af netop de Stencil jeg i dag anser for "værket". Naturligvis maler jeg da også billedet på lærrede helt tradisionelt og i hånden, men ved at tilbyde Stencils til at male det på væggen, kan du engagere dig i de billeder du har på dine vægge, på en helt anden måde end ved et tradisionelt indrrammet maleri.. Alle vægge skal på et tidspunkt males om og det er her mine billeder gør vægmaleriet til et spændende alternativ for nu gør det ikke noget, at vægmaleriet males over når stue væggen friskes op ; du tager bare mine Stencil frem igen og maler selv eller lader en fag-maler bruge dem til et nyt billede med friske farver.

Men derudover er Per Corell applikations udvikler af fortrinsvis arkitekt programmer, bådebygger har bla. undervist lærlinge i brug af 3D værktøjer, og har også udviklet en unikt avanceret byggemetode der i 2005 blev beskrevet i en stor artikel på kinesisk og engelsk, i det kinesiske arkitektur magazin ECC ( Essential Collection of Construction  javascript:void(0);/*1263667607951*/ ), sammen med flere af de avancerede tekniker der kom i brug ved bygningen af OL iconerne,

Opvokset i 50'erne i det gamle Borgergade/Adelgade kvater i københavn, døbt i Marmorkirken gik på Nyboder Skole, senere Welins akademi  komfimeret i Holmens kirke, da de sidste gamle rønner blev nedrevet flyttede familien til Store kongensgade lige overfor Marmorkirke, man kan godt høre på udtalen hvor Per Corell er opvokset.


Per Corell startede med Gadekunst og mange af motiverne er eller har været i det offentlige rum i stor størrelse.

Malerierne er som Gadekunsten overvejende portrætter, beskrivelser , udtryk, attituder, ofte meget stærke og hånd malede, Alligevel er de digitale værktøjer den naturlige udfordringer i tilblivelsen, udfra en tilgang der handler om at det håndværksmæssige også gælder håndteringen af digitale muligheder,

"Nutidig kunst er udført med nutidens værktøjer"

Per Corell's tilgang til maleriet er innovativ og det er egne metoder og experimenter der først og fremmest har skabt mulighederne for de specielle motiv valg, Det er ikke kun den tradisionelle håndværks prægede kunst, perfekteret via de digitale værktøjer Per Corell har mestret siden slutningen af 80'erne, der er også experimenteret og hans videre udvikling og udvikling af nye metoder.

"Pt. handler det om digiterede Stencil. En metode som tillader at jeg bruger 3D programmer ikke de sædvanlige 2D maler programmer, men avancerede rutiner som så munder ud i håndværks baserede metoder, Billederne er hånd malede og jeg har kunnet genopdage airbrushen -- ikke den digitale men det fantastiske værktøj der kritikløst blev erstattet med de digitale male programmer. Sidst jeg brugte Airbrush var i 1968, på profesionel basis og det har hjulpet da jeg igen startede med langt mere avancerede airbrush tekniker som osse tager brug af de tekniker jeg har lært i gadekunsten".

" I disse glemte nicher, er der muligheder der blev sprunget over i farten , Tekniker som giver usete muligheder når man har opdaget dem og forstår at håndtere dem, Men at finde og erkende dem, det kan ikke læres,--  for mig er det nemt men det er fordi udforskning og innovation helt naturligt hører til i min og nutidens malerkunst."

Malerierne er ikke kun fotoshop grafik der så er printet,  Grundlæggende er et malet værk,  værkerne er malet i serier, og leveres i kvalitets tryk nummererede og signerede.  De printede reproduktioner er et godt bud på moderne reproduktioner, kvaliteten er  i top og prisen er sådan at idag har alle råd til et godt maleri på væggen, Kvaliteten og udtrykket er kun blevet tilført de fordele lærreds tryk  tilbyder, kvalitets lærrede, garanti for farveægthed og kvalitets ramme --- naturligvis kan du stadig bestille de håndmalede stykker samt portrætter. Men overvejer du at købe, så ved du at der er tale om autentiske værker, hvadenten der er tale om unika eller de lærreds trykte malerier.

Motiver og bagrund er StreetArt, Per maler på gaden i konkurence med Graffiti malerne og der er ingen større accept, end den StreetCredit, Graffiti malerne har givet ,

"Mange kunstnere i dag, siger deres inspiration er Graffiti og især StreetArt, Jeg behøver ikke den inspiration, jeg maler Gadekunst og det er mine egne Pieces på gaden, der er min inspiration i mine malerier, men også experimentet og de værktøjer og tekniker jeg har udviklet , metoder ingen andre bruger".


Værkerne kan sagtens tale for sig selv. -------   Men husk, de er malerier, de er ikke foto's og alle er malet i hånden, efter foto's eller redigerede foto's, og efter de er malet, osse dem der umiddelbart blot ser digitalt redigeret ud, er malet seperat,.

Det  er maleri af i dag at bruge alle tilrådighed midler, især de digitale værktøjer.

Leder du efter det, kan du få det på væggen til en overkommelig pris. I en enestående god  udførsel og med  garanti, på ramme, farver og lærrede. Som lærredstryk. Men tekniker som digiteret stencil tryk, tilbyder noget helt nyt, -- størrelsen af billedet kommer helt an på hvor store stencil der er skåret, så det billede du ser, kan variere i størrelsefra A5 til A0.

 

 

Prinsessegade ved Christiania's hovedindgang.

 

Navneskilt

 

 

Storstencil collage, på Graffiti bagrund

 

 

GadeGalleri, SilverScreen = Per Corell

 

Gadekunst består kun så længe vejret tillader, efter seks år kunne stakittet ikke holde sammen mere og det væltede delvist ind i christiania. Efterfølgende blev de dele der var værst medtaget af stormen rettet op og midlertidigt for tre-fire måneder sat på plads igen, og en dag midt på sommeren gik Christiania's byggehold -- to af dem, -- igang med at fjerne det gamle stakit og sætte nyt op. Motiverne havde da stået der i flere år og der måtte males nyt på den del af stakittet der blev fornyet med nye plader.

 

Nye billeder, nye tekniker nye motiver.

 

 

Noget af det gamle fik dog lov at blive stående, 

Fortovet har gennem sommeren været indraget med tre af disse collager, det ka vist kaldes gadekunst, når det faktisk er malet på gaden.

 

 

fra okt 11 

 

 fra Okt 11

 

Der ku tages tusinder af denne type foto's, billeder der dokumenterer galleriets popularitet.

Fra før stakittet blev renoveret, -- 2011 har nok været gadegalleriets travleste år og det har været vældigt populært. Antallet af foto's der blev taget er utroligt, men det er ikke en overdrivelse at regne med 500 om dagen når det ikke regnede, Så mon ikke Gadegalleriet er blandt de mest polulære og mest besøgte gadekunst Gallerier. Der er både et fast publikum og jeg ser folk der går engyldigt efter det stykke stakit, tager deres billeder og går igen. tilbage til christiania. For et Galleri der ikke promoveres er besøgstal i nærheden af 10 tusinde på et år nok overvældende, og det siger en masse om kunst i det offentlige rum, dansk kunst politik og den voksende interesse for nye strømninger. -- At galleriet opstår midt i danmarks ældste Graffiti fristed og opnår så meget "StreetCredit" fortæller osse noget om autenciteten, ægtheden og nødvendigheden af den kunst der opstår spontant og overlever gadens vilkår.

Så har min præsentation stået urørt i mere end et år og jeg må nok sætte nye billeder ind, for der sker jo hele tiden udvikling, billeder males over og nye sættes op, det faste publikum er blevet flere og de kræver nyt. Jo enkelte bestillinger har der osse været, jeg håber blandt andet på at få malet nogle af de følgende figurer i en gort ved en ejendom hvor beboerforeningen, har bestilt nogle af mine figurer. Men lad billederne fortælle deres egen historie, det er nok bedst ;

 

Men det bliver endnu mere spændende, for konklusionen er jo vægmaleriet. Vægmaleriet som det fremstår i min gadekunst, er jo baseret på de Stencil tekniker jeg har udviklet. Så for at forklare det kort, kan du i dag vælge vægmaleriet uden at skulle overveje hvad der vil ske med billedet når du er flyttet. Med mine Stencil der pt. er i en standard størrelse på 70X100 Cm. kan du blot male dine vægmalerier over og med mine Stencil, maler du blot nye på dine nye vægge og, jeg giver enda en fuld funktionsdygtig Airbrush med pumpe gratis med hver Stencil. -- Videre udviklingen af Gadekunst tekniker, giver hermed nyt liv til det tradisionelle Vægmaleri. Også om 20 år kan du tage mine Stencil frem og male ved hjælp af dem. Dit engament er faktisk meningen, det er ikke svært at male med Stencil og vil du være sikker på at det er perfekt, ved en profesionel fagmaler godt hvordan man benytter Stencil. Ingen anden maler ser Stencil som "Værket" og tilbyder sine motiver som kvalitets Stencil i den størrelse. Du kan ikke sammenligne mine Stencil med de Stencil du kan købe hos farvehandleren. --- Det er en helt ny måde at få billeder på væggene og der åbnes også for muligheden med Stencil-Collage.

25-10-2012

Per Corell

 

 

 

---------------------------------------------------------------

Arkitektur

 

 

En ny arkitektur et paragimeskifte i hvordan vi opfatter en struktur, -- det vi bygger, bor i flyver i ser på hver dag, med en ny måde at opfatte strukturen er det muligt at bygge en ny Arkitektur, med computeren men med et helt nyt koncept, en ny måde at designe en anderledes kreativ process, men noget der kan bygge for en trediedel meget hurtigere og med en absolut vandtæt logistik 3DH hedder det, metoden jeg fandt frem til efter min tid på akademiet og 4 projekter ved Statens værksteder for kunst og håndværk, -- spørg dig selv om en ny smart og så anderledes arkitektur kunne bygge dit drømmehus, din drømmebåd, fordi så skal du kigge her;

 

Design og Arkitektur med en ny byggemetode, en ny måde at sætte ting sammen, en ny måde at gå fra projektering over generering af dele til færdig struktur for et hus, et fly eller et skib, næsten alt der kan designes 3D , med Solids, kan via et computerprogram omregnes til de enkeltdele, der sat sammen danner strukturen, grund fundamentet : 3dh ny smart byggemetode.

Hver enkelt design hvert billede viser forskellige resultater af samme metode.Med nogle strukturer kunne flertallet af bygningsdele være ens, men metoden er så flexible at det ikke koster mere at designe komplicerede former,  Alle tidligere bygningsdele er erstattet med en computer genereret struktur, bygningsdele er nemme og billige at fremstille, selve opbygningen af strukturen med de enkelte bygnings dele, er overskuelig og exakt planlagt, alle oplysninger om de enkelte dele, den samlede vægt, volume og pris, fremgår med almindelige kommandoer, enhver vinkel, mulighed for at "fratrække" el og vand installationer som Solids, så bygningsdelene udskæres med føringsveje for disse, alt kan projekteres og alt bygges.

  

Sådan sættes flade udskårne frames sammen og danner fundamentet til et fly, eller et hus --  med huller til færdige vinduer, fundament til gulve ; En helt helt helt helt helt NY MÅDE AT BYGGE ET HUS, at udregne så flexibelt et fundament på en så effektiv måde, med brug af computerkraft på EN HELT NY MÅDE, Design med Solids på en Skærm, peg på den færdige model, vælg algoritme for generering af byggedele, tryk på knappen og computeren viser hvordan noget der koster en trediedel og er fire gange så stærkt ser ud når det er bygget, -- men kun fundamentet, panels eller overflade udregnet fra samme 3D model skal også besluttes før du trykker på knappen for at udfolde overfladen, til noget der også kan skæres med NC. maskiner.

 

 

Mit navn er Per Corell, jeg er Maler, Bådebygger, Designer, Applikationsudvikler og Superbruger på AutoCAD platform, Programør 3 næsten 4 år på akademiet 5 ikke bare et. men fem. afsluttede projekter ved Statens Værksteder for Kunst og Håndværk.

 

En slags Lego klods, den er bare ikke firkantet og den er ikke designet på forhånd, computeren udregner formen. En mere flexibel lego klods der slet ikke er firkantet, men er den bygningsdel, der sammen med andre af samme slags, der bliver skåret måske på stedet af en stor men billig og effektiv computer styret skære maskine, som skærer de bygningsdele der lige som en Lego klods, bygger huset, skåret 2D af plade materiale--- 3DH fundamentet til huset, hvilket er de dyreste dele af bygniingen fordi med 3DH får du fundamenter til gulve og vægge, nærmest gratis med som sidegevindst af hvordan metoden virker, og fordi den er så forskellig og struktur fokuceret, er den grundlæggende meget stærkere konstruktionsmæssigt, end nu. Som det første bruger du nu kun et materiale, fordi her er delene skåret fra ens materiale, blot plade materiale, så hundreder af de tidligere ting og enkeltdele, som byggede huset, er nu erstattet med blot et materiale, --- allerede her en kæmpe besparelse, så vent til vi når til de billigste N.C. styrede maskiner der bliver brugt, -- maskiner der kan bygges til brug overalt i verden, med den form for materialer der bliver brugt der, eller det plademateriale der bliver udviklet til netop den slags hus, "Stort spild", nej det er blot ikke nødvendigt at forklare at netop et computerbaseret byggesystem, naturligvis er baseret på de allerede kendte måder, hvorpå man allerede idag kan sammensætte stykker til nye længder, der er allerede effektive metoder til at undgå eller genanvende spild eller rester fra skårne plader, disse genanvendes på flere måder allerede, det vil føre for langt at beskrive allerede kendte tekniker her.  Herunder blot et eksempel på hvordan flade ribber udskåret af plade kan bygge et hus fundament. Spild, næ nej, der er mange måder at sammensætte småstykker til nye længder og mange muligheder for at computeren kan huske og vælge rester som kan bruges , men dette er ikke en detaljeret beskrivelse husk blot på, at det der her er beskrevet, er hvad der er blevet råbt efter i årevis. -- Innovation, nytænkning, opfindsomhed og en reel ny arkitektur der kan skabe en ny industri og en masse nye job, så giv det dog en chance.

 

 

Per Corell

 

Det er ikke et spørgsmål om der er brugt pensel, printer, foto apparat, projektor, spray maling, -- det ene er ikke finere end det andet, det handler om innovation om at tage kunsten med sammen med de nye metoder apparater eller værktøjer. men det handler også om at turde, om at vide  at kunne at måtte, kunsten har altid været innovation.