CyberGalleriet
 
Kontakt
 Kontakt
Louise Plett
Søndre ringvej
8600 Silkeborg
Tlf: 60161007
Email: louiseplett@c.dk
Ønsker
 Udstiller på galleri
 Ønsker at udstille hos virksomheder
 Udfører bestillingsarbejde
Kalender
 
Links
 
Profilbillede
Billedgalleri
Antal billeder i galleriet: 3
Det er mit liv

Pris: 3.000
Indrammet: Ja
Type: Akryl
Format: 80 x 50
Andet: Malet i 2010 Se mere på louiseplett.dk
sammen er vi to

Pris: 1.500
Indrammet: Ja
Type: Akryl
Format: 40 x 30
Andet: Malet i 2009 Se mere på louiseplett.dk
Sunrice

Pris: 4000 kr.
Indrammet: Ja
Type: Akryl
Format: 60 x 80 cm
Andet: Malet i 2008/2009
Profiltekst

Jeg er født og opvokset i Silkeborg og kommer ud af en kunstnerisk familie. Min interesse for at skabe kunst går helt tilbage til min barndom. Siden har jeg løbende eksperimenteret med mange forskellige materialer og stilarter. Jeg maler moderne abstrakte billeder, med akryl farver på blindrammer. Lige fra små sjove mænd, med spændende farve sammensætninger, som kan sætte farver og liv på din hverdag - til spændende billeder, man kan fordybe sig i og finde nye motiver i hele tiden.

Jeg maler gerne efter bestilling, hvis I vil have indflydelse på Jeres nye billede, hvilke farver det skal have, størrelsen og hvilken type billede I skulle ønske!!

 

 

 
  
Kreativiteten har altid været en meget stor del af mit liv, jeg elsker at skabe noget som andre mennesker også sætter pris på.
 
Jeg har i en periode haft værksted på galleri Træskofabrikken i Svejbæk, hvor jeg deltog i flere forskellige udstillinger, samt har jeg haft udstilling, ved flere forskellige virksomheder - se mere på min hjemmeside  www.louiseplett.dk