CyberGalleriet
 
Kontakt
 Kontakt
Hanne Charlotte Rosenmeier
årslevvej 29
2610 Rødovre
Tlf: 36700555
Email: hanne@hannecharlotte.dk
Ønsker
 Udstiller på galleri
 Ønsker at udstille hos virksomheder
 Udfører bestillingsarbejde
 Udbyder undervisning
Kalender
 
Links
 
Profilbillede
Billedgalleri
Antal billeder i galleriet: 3
Egghead

Pris: 7500
Indrammet:  
Type: Akryl
Format: 100x100
Andet: Serie af kaninbilleder.
Hellige køer

Pris: 6400
Indrammet:  
Type: Akryl
Format: 80x80
Andet: sælges hos Stella & Pedro i Vanløse
9 11

Pris: 5400
Indrammet: Nej
Type: Akryl
Format: 80x80
Andet: Købes hos Galleri Habsø
Profiltekst

Hanne Charlotte Rosenmeier arbejder grundlæggende med det abstrakte maleri. Inspirationen hentes fra arkitektur, landskaber og den finurlige verden vi lever i. Der arbejdes lag på lag og malerierne skulle helst skabe undren.

”Jeg maler ofte derud ad og har gang i flere malerier på en gang. Jeg er lidt af en sampler, blander alt ting sammen. Sådan synes jeg verden efterhånden er. Jeg bruger gamle avisudklip eller små tekster, der er med til at forstærke billedet. Jeg skaber fortællinger, der ofte tager afsæt i noget aktuelt. Det kan være miljødebatten, frygten for terrorismen eller ganske almindelige hverdagsting. Hvis det bliver for kedeligt bliver det malet over…Jeg synes selv der er en tør humor og ironi i mine billeder. Folk må gerne trække på smilebåndet eller være spørgende. Kunst skal sparke røv ellers kan det være lige meget. Jeg kan selv godt lide at se på kunst der har noget på hjerte, som vækker min undren eller ryster mig lidt”.

Jeg har værksted baghaven og på min ødegård i Sverige. Her kan jeg trække mig tilbage uden at være for langt væk fra familien. Jeg arbejder bedst om natten, her finder jeg roen, og kan forsvinde hen i maleriet med høj musik på anlægget. Helst Radiohead eller C.V. Jørgensen”

Hanne Charlotte Rosenmeier er oprindelig uddannet som folkeskolelærer med liniefag i billedkunst og dansk. Til dagligt underviser hun på Gladsaxe Ungdomsskole i Heltidsundervisningen. Hun havde sin debut i slutningen af 90`erne og har siden udstillet i mange kunstforeninger, kulturhuse og på gallerier i både ind- og udland. Rosenmeier har solgt til mange private- og offentlige institutioner og har udlånt sine værker til flere danske reklame- og spillefilm. Hun har deltaget på flere kunstmesser, censorerede udstillinger og er omtalt i Dansk Kunst 2005. Udstiller både i Danmark, Europa og USA.

Modtager løbende undervisning af Bjørn Ignatius Øckenholt på den Frederiksbergske billedskole.

Se det fulde cv. www.hannecharlotte.dk