CyberGalleriet
 
Kontakt
 Kontakt
Jette Hertel Nilsson
Tøndervej 18, Hjordkær
6230 Rødekro
Email: hertelgalleri@gmail.com
Ønsker
 Udstiller på galleri
 Ønsker at udstille hos virksomheder
Kalender
 
Links
 
Profilbillede
Billedgalleri
Antal billeder i galleriet: 3
Profiltekst

Mit navn er Jette Hertel Nilsson og jeg er født i 1956 i Haderslev, og er nu bosiddende i Hjordkær.

 

Jeg er uddannet billedkunstlærer fra Haderslev Statsseminarium i 1998, men det var dog først i 2003, jeg fik rigtig gang i penslerne og lærrederne. Siden har jeg deltaget på nogle krea- kurser på Børkop Højskole, og jeg har været kursist på  Sønderjyllands Kunstskole i Sønderborg.

 

Alle mine billeder er akryl på lærred, og jeg maler både figurativt og abstrakt.

Jeg inspireres meget af naturen, dens vældige kræfter og skønhed.

Synsindtryk, hverdagssituationer, oplevelser, følelser, nye erfaringer og erkendelser også af åndelig karakter printer sig ofte fast som indre billeder, som jeg så forsøger at udtrykke i mine billeder ved hjælp af former, farver, lys og symbolik.

Gennem denne proces, hvor billedet også arbejder med mig, får jeg selv bearbejdet mange ting, som kan være svære at holde styr på kun ved tankens ord eller gennem andre sproglige udtryk.

 

Udstillinger:

Banegården Aabenraa, Lemvig sygehus, Sydvestjyllands Efterskole, Felsted Central Skole, Rødekro Kunst- og Litteraturforenings åbne udstilling på Fladhøjskolen, Gammelbro Camping i Årøsund, Sct. Maria Hospice i Vejle, Ølgod kulturhus, Told&Skat i Tønder, Tønder Kasernes Kunstforening, Marziart Internationale Galerie i Hamborg, samt i forskellige foreninger.