CyberGalleriet
 
Kontakt
 Kontakt
Erik Starberg
Viggo Barfoeds Alle 4
2750 Ballerup
Tlf: 44658283
Email: starberg@kabelmail.dk
Ønsker
 
Kalender
 
Links
 
Profilbillede
Billedgalleri
Antal billeder i galleriet: 4
Mor og Barn

Pris: 350
Indrammet: Ja
Type: Akryl
Format: 43 x 43
Andet:
Markedspladsen

Pris: 525
Indrammet: Ja
Type: Akryl
Format: 53 x 63
Andet:
Oprør

Pris: 525
Indrammet: Ja
Type: Akryl
Format: 53 x 63
Andet:
Lyset

Pris: 425
Indrammet: Ja
Type: Akryl
Format: 30 x 40
Andet:
Profiltekst

Jeg hedder Erik Starberg og er født i 1946. Til daglig arbejder jeg i PBS. For 5 - år siden begyndte jeg at male i min fritid. D et gik op for mig at jeg var ved at blive en ”gammel dreng”, og kunne skimte pensionsalderen i horisonten. Jeg var nødt til at have nogle interesser ud over at spille fodbold og badminton. Det var jo ikke sikkert helbredet kunne blive ved med at holde til det – gudskelov holder det endnu. Da jeg i mine unge dage havde spillet i såvel Roskilde Garden og jazz- og rockorkestre, købte jeg i 1998 et keyboard, som jeg har utrolig megen glæde af at spille på.

Samtidig var det blevet moderne at prøve at gå kunstnerne i bedene. Jeg ville ikke være en undtagelse, og købte derfor nogle akvarelfarver og gik et par sæsoner på aftenskolekurser.

Så ville jeg prøve at male med oliemaling, men fandt hurtigt ud af at det, havde jeg ikke temperament til. Jeg havde ikke tålmodighed til at vente på at det tørrede så jeg kunne komme videre. Derfor endte jeg med at male med akrylmaling. Det er så blandt andet det, jeg nu sysler med i min fritid.

Jeg vil ikke komme med dybsindige og højtravende beskrivelser af at jeg lader mig inspirere af dette og hint. Jeg maler efter mit humør, og sindsstemning. Men jeg må alligevel indrømme, at i nogle af mine billeder sniger naturen og menneskene sig ind.

På det seneste er jeg begyndt at lade udklip være en del af motivet, og svagt aftegne sig i billedet.

Somme tider kan jeg male et billede på en dag. Til andre tider tager det flere uger at blive færdig. Det er helt afhængigt af humøret, og om lysten og inspirationen er til stede.

Jeg tjener bestemt ikke guld på de billeder jeg sælger. Jeg får dækket mine udgifter og tjener nogle få hundrede kroner. Jeg sælger billederne fordi jeg synes det er sjovt når andre kan lide det jeg laver. I øvrigt ville det være umuligt for mig at være i mit arbejdsværelse hvis jeg ikke solgte ud af min produktion.

Prøv at tage et kig på mine billeder. Forhåbentligt synes du om nogle af dem.

Har du brug for en sang til en hvilken somhelst lejlighed, så forfatter jeg også gerne sådan en. Du kan se eksempler på sange på nogle af de sidste sider.

Du er velkommen til at skrive i min gæstebog, eller kontakte mig på
starberg@kabelmail.dk

God tur i galleriet.