CyberGalleriet
 
Kontakt
 Kontakt
Bent Bully Larsen
3400 Hillerød
Ønsker
 Udstiller på galleri
 Ønsker at udstille hos virksomheder
Kalender
 
Links
 
 
Profilbillede
Billedgalleri
Antal billeder i galleriet: 3
Fristelser 1

Pris: 1200
Indrammet: Ja
Type: Fotografi
Format: 50x40
Andet:
Fristelser 2

Pris: 1200
Indrammet: Ja
Type: Fotografi
Format: 50x40
Andet:
Skoven 9

Pris: 1200
Indrammet: Ja
Type: Fotografi
Format: 50x40
Andet:
Profiltekst

 Som uddannet typograf har han haft håndværket med hjemmefra – at sætte de billedmæssige elementer ind i den rette placering i billedplanet.

 Bent ”Bully” Larsen har siden ungdommen lært at se omverdenen gennem en fotografisk linse – og så nørkle indtrykkene færdige i mørkekammeret.

 Men sådan er det jo ikke længere og ”Bully” er gladeligt smuttet med over i den digitale verden. Her opfatter han det sådan at ”nu er der frit slag på alle hylder” – en kærkommen og udfordrende opgave.

 Men han er sig meget bevidst ikke at lade sig forføre af teknikken.

 ”I den digitale proces må man forstå at begrænse sig og holde sig på sporet – at rendyrke sit oprindelige motiv og intentionen,” fastslår han.

 Hvis man slipper grebet under processen, så kan de fantastiske grafikprogrammer på PC’en finde på at løbe med den oprindelige hensigt. ”Men det sker jo alligevel tit og så er det over i papirkurven,” siger han.

 Bent ”Bullys” billedverden præges af de gennemarbejdede grafiske udtryk i hans foretrukne motiver fra ”det naturalistiske landskab”.

 Men der er nye udfordringer for hans ”kræsne” optik. Han er begyndt at udforske det fotografiske portræt med nogle interessante resultater, der er ved at finde vej til udstillinger og gallerier.

 Så fotografering har før som nu en stor plads i hans hjerte.

 

Carl-Otto Rieks

april 2011