CyberGalleriet
 
Kontakt
 Kontakt
Stefanie Woschek
Nørrevangsvej 31
4581 Rørvig
Tlf: 24825123
Email: stefanie@woschek.dk
Ønsker
 Udstiller på galleri
 Ønsker at udstille hos virksomheder
 Udfører bestillingsarbejde
 Udbyder undervisning
Kalender
 
Links
 
Profilbillede
Billedgalleri
Antal billeder i galleriet: 3
All in good time

Pris:
Indrammet: Nej
Type: Akryl
Format: 100 x 80
Andet: serie 5, se venligst profiltekst.
Time is money

Pris:
Indrammet: Nej
Type: Akryl
Format: 80 x 100
Andet: serie 5, se venligst profiltekst.
Goodbye childhood

Pris:
Indrammet: Nej
Type: Akryl
Format: 100 x 80
Andet: serie 5, se venligst profiltekst
Profiltekst

Jeg kan godt lide at arbejde i serier.

Serie 1: 25 af de her udstillede billeder hører til serien "Arkitektoniske Fortællinger". Der er en tekst / historie med til hvert billede, som kan læses i det tilsvarende katalog, som jeg har lavet og som jeg gerne sender, hvis man ønsker det.

Serie 2: 28 af de udstillede billder her hører til serien "My world - your world" og omhandler vores verden, samfundet og måden, vi hver især lever på. Vi alle har hver vores egen verden, jeg inviterer betragteren med på en rejse ind i min maleverden. Også her har jeg lavet et katalog, som jeg gerne sender ud.

Serie 3: 22 af de udstillede billeder her hører til serien "The bird and the bee", en kærlighedshistorie om bl.a. frihed og troen på sig selv. Kataloget er udkommet. Denne gang er det en sammenhængende historie, som hvert billede er en del af.

Serie 4: 17 af de udstillede billeder her er en del af endnu en historie, med titlen: "The magic letter box". Historien er allerede færdig skrevet og kan læses på min hjemmeside. Kataloget udkommer i foråret 2012.

Serie 5: Er serien, jeg er begyndt at arbejde på nu, efter et halvt års malepause! Jeg vil fordybe mig i emnet "tid": for eks. tiden læger alle sår, tiden løber, tidens tand, at give sig tid, at spare tid, kommer tid - kommer råd, tidsrøver, at slå tiden ihjel, m.m. Om at værdsætte hvert enkelt øjeblik i livet og ikke hele "tiden" tænke på det næste, vi skal nå.

Også historierne til de førstnævnte serier kan læses på min hjemmeside www.woschek.dk. Send en mail til stefanie@woschek.dk, hvis du ønsker at få tilsendt ef af katalogerne.

Eller besøg mit atelier i Rørvig!

Mange hilsner

Stefanie Woschek