CyberGalleriet
 
Kontakt
 Kontakt
Tobias Werner
Bragesgade 2, 3.tv.
2200 København N
Tlf: 20644011
Email: wernerarts@gmail.com
Ønsker
 Udstiller på galleri
 Ønsker at udstille hos virksomheder
 Udfører bestillingsarbejde
 Udbyder undervisning
Kalender
 
Links
 
 
Profilbillede
Billedgalleri
Antal billeder i galleriet: 3
Hero

Pris: 2500
Indrammet: Ja
Type: Akryl
Format: 40x30
Andet: Se mere på www.wernerarts.dk
Mother Earth

Pris: 5000
Indrammet: Ja
Type: Akryl
Format: 80x60
Andet: Se mere på www.wernerarts.dk
Bird

Pris: 6000
Indrammet: Ja
Type: Akryl
Format: 80x60
Andet: Se mere på www.wernerarts.dk
Profiltekst

 

Cartoonismen ligger i et spændingsfelt mellem flere forskellige genrer, der dog alle har det tilfælles, at de i en eller anden forstand er moderne.

På den ene side er der den åbenlyse inspiration fra tegneserien, både hvad angår figuropbygning, komposition, farveholdning og fortælleformen. Hermed skabes plads til karikaturer og overdrivelser, hvilket gør billederne levende, humoristiske og underholdende.

På den anden side er en del af cartoonismens crazy univers også påvirket af surrealismens og fantasy’ens indflydelse. Historierne er i reglen øjebliksbilleder der, udover primært at bestå af letforståelige, figurative symboler, bliver fordrejet, indsat i besynderlige sammenhænge og proportioner eller anskuet fra nye, skæve vinkler. Dette bevirker, at historierne indeholder flere lag og således stikker væsenligt dybere, vil noget mere, end det umiddelbart fremgår af de farverige billeders blanke fremtoning.

I tredje instans foreligger der et direkte overlap med pop-arten, i det der, som her, ofte er fokus på eller lange studier af elementer og teknikker, der gentages og undersøges i forskellige og mange gange paradoxale sammenhænge. 

Endelig er cartoonismens absorbering af strømninger fra grafittien og street-arten heller ikke til at komme udenom. Her er det særlig malestilen, teknikken og de visuelle virkemidler og metoder, der anvendes, der der henledes til, men også på koncept-plan trækkes der store veksler på disse genrer.     

Caroonismen er således en stor-fusion mellem mange forskellige universer, der forener det alvorlige med det ironiske, det fornuftige med det paradoxale, det dybe med det naive, det politiske med det filosofiske, det bevidste med det ubevidste.

Tobias Werner

Kunstner