CyberGalleriet
 
Kontakt
 Kontakt
Last Touch
Nygade 11
7500 Holstebro
Tlf: 27490754
Email: post@lasttouch.dk
Ønsker
 Udstiller på galleri
 Ønsker at udstille hos virksomheder
 Udfører bestillingsarbejde
Kalender
 
Links
 
Profilbillede
Profiltekst

Last Touch - Moderne kunst til billige priser

Salg og udlejning af billige og moderne malerier / kunst
Last Touch sælger og udlejer malerier til både private og virksomheder. Vi har malerier i mange forskellige størrelser og stilarter – fra små sjove akrylmalerier velegnet til børneværelset, til store farverige oliemalerier, som passer ind i enhver moderne stue, soveværelse eller arbejdsplads.

Køb af kunst
Ønsker du at købe et maleri skal du blot finde det her på 
www.cybergalleriet.dk eller på vores egen hjemmeside www.lasttouch.dk og ringer til os eller skriver en mail hvor du angiver nummeret på maleriet. Herefter vil vi indenfor 24 timer kontakte dig og vi aftaler om maleriet skal afsendes eller om du vil afhente det hos os i Holstebro.

Leje af kunst - kunstopsparing
Da vi er et nystartet firma og tror så meget på kvaliteten af vores malerier, vil vi blive glade, hvis blot malerierne bliver set og vist frem – vi er sikre på de dermed nok skal blive købt. Derfor udlejer vi også vores malerier til utrolig lave priser. Du kan f.eks. leje
dette maleri for 50 kr. i måneden. De penge du giver i leje, spares op i en pulje, som du til enhver tid kan købe nye Last Touch malerier for.

 

Velgørenhed og kunst

Last Touch Project

Når du køber et maleri hos os går 10% af salgsprisen ubeskåret til vores velgørenhedsprojekt: »Last Touch Project« - uanset prisen på maleriet.

Vi har rejst rundt i flere af Kinas fattige regioner og fundet nogle børn, som vi mener, har særligt brug hjælp og støtte. I udvælgelsen har vi lagt vægt på at finde børn, som selvfølgelig har hårdt brug for hjælp, men også børn vi tror, kan blive forbilleder for deres jævnaldrende og vise et godt eksempel. På den måde kan støttekronerne forhåbentlig hjælpe endnu flere familier og børn.

Indtil videre har vi fem børn tilknyttet Last Touch Project, men i takt med malerisalget stiger og vi får flere støttekroner vil antallet af børn og familier løbende stige.

 

Shan Jianpei

Shan er en frisk og glad dreng på 7 år. Han skal snart starte i første klasse og glæder sig utroligt meget.

Shan’s far er meget syg, så hans mor er tvunget til at arbejde nærmest døgnet rundt – til en meget lav løn.

På Shan’s skole har de netop fået en gammel computer, som Shan er meget fascineret af. Det er Shan’s store drøm, at få sin egen computer. Det er muligt at købe brugte computere i Kina til 500-700 kr. Når Last Touch Project har hjulpet Shan’s familie på vej med tøj og mad, så håber vi at finde en gammel computer til Shan.

 

Wang Yuxin

Wang er en flittig og glad pige på 10 år. Hendes far er ”landmand” dvs. han dyrker en smule jord i nærheden af deres lille lejlighed. Wang’s mor er meget syg og bevæger sig næsten aldrig ud fra sengen. Da Wang’s far arbejder hele tiden er det Wang, som må tage sig af hendes syge mor.

Wang går i 4. klasse og er den klogeste pige i klassen. Når ikke hun hjælper moderen med toiletbesøg, få tøj på, lave mad osv. så læser hun lektier eller tegner.

Den store drøm for Wang er at blive maler og få sit eget galleri. Hun er meget dygtig til at tegne og bruge sin kreativitet. Last Touch Project vil gerne give Wang mulighed for at male med pensler, akrylmaling og lærreder. Og så selvfølgelig sørge for hun har råd til skolebøger de kommende år, så hun kan fortsætte i den lokale skole.

 

Lu Haiduo

Lu er en sød lille pige på 4 år. Hun lever under meget fattige vilkår. Hendes mor er død og hendes far er lam, så det er Lu’s bedstemor, som tager sig af hende.

Lu vil gerne starte i skole når hun bliver gammel nok, men bedstemoderen har ikke penge nok til at betale hendes skolegang. Deres få penge bliver brugt på mad og en smule tøj.

Last Touch Project vil gerne give Lu mulighed for at starte i skole, men første prioritet er at forbedre de meget fattige vilkår, så familien kan være sikker på at få mad hver dag.

 

 

Om Last Touch

Lidt for enhver smag

Last Touch sælger og udlejer malerier til både private og virksomheder. Vi har malerier i mange forskellige størrelser og stilarter – fra små sjove akrylmalerier velegnet til børneværelset, til store farverige malerier, som passer ind i enhver moderne stue, soveværelse eller arbejdsplads.

Imponerende malerier fra spirende kinesiske kunstnere

Vi maler ikke selv, men bruger i stedet tid på at udvælge unika blandt de mange spændende kunstnere fra Kina. Vi rejser rundt i små byer og samfund primært i nordøst Kina og besøger en masse forskellige kunstnere og gallerier. Cremen af disse kunstneres værker sender vi til Danmark, hvor malerierne udlejes og sælges til danskere, som ønsker at udsmykke deres hjem med moderne kunst.

Også danske kunstnere

Fra efteråret 2008 vil vi også tilbyde malerier fra spændende danske kunstnere. Er du selv kunstner eller kender du en ven/veninde, som laver flotte malerier, så tøv ikke med at kontakte os.


Historien

Manglede et alternativ
Last Touch blev stiftet i slutningen af 2007 af de to barndomsvenner Sune Nørgaard og Mogens Møller. De to venner var begge kommet i en alder, hvor deres vægge gerne måtte udsmykkes af noget mere unikt og specielt end de masseproducerede malerier man bl.a. finder i IKEA, BILKA mf. De oplevede samtidig det var svært at finde flot kunst uden at skulle have den store pengepung frem. De, og mange af deres venner, manglede et alternativ.

Særligt udvalgt kinesisk kunst

Da Sune Nørgaard fik job hos en dansk virksomhed med division i Kina begyndte grundstammen til Last Touch’s koncept at falde på plads. Han kunne i telefonen berette om det store kinesiske udvalg af iøjefaldende flot kunst, som i høj grad minder om det vi ser herhjemme. Han besøgte flere lokale kunstnere, som venligt bød ham indenfor i deres hjem og stolt viste deres malerier frem. Sune endte med at købe nogle af de flotte malerier og dermed var fundamentet for firmaet på plads og Last Touch’s første varer fundet. Siden er der etableret distribution til Danmark, hvor malerierne udstilles i gallerier og hos diverse virksomheder landet over.