CyberGalleriet
 
Kontakt
 Kontakt
Anders Zebbelin
Bækkeskovvej 18
4892 Kettinge
Tlf: 54870089
Email: zebb@mail.dk
Ønsker
 Udstiller på galleri
 Ønsker at udstille hos virksomheder
 Udfører bestillingsarbejde
Kalender
 
Links
 
Profilbillede
Billedgalleri
Antal billeder i galleriet: 10
Vis billeder
Kunsttype:
Søgning på typen Alle gav 10 billeder.
Flying with God

Pris: kr. 6.600
Indrammet: Ja
Type: Akryl
Format: 100 x 100 cm
Andet:
Look at me

Pris: kr. 6.600
Indrammet: Ja
Type: Akryl
Format: 100 X 100 cm.
Andet:
I don´t like mondays

Pris: kr. 6.600
Indrammet: Ja
Type: Akryl
Format: 100 x 100 cm.
Andet:
Breaking through

Pris: Privateje
Indrammet: Ja
Type: Akryl
Format: 100 x 100 cm
Andet:
Woman of my life

Pris: Privateje
Indrammet: Ja
Type: Akryl
Format: 100 X 100 cm.
Andet:


Pris: kr. 3.800
Indrammet: Nej
Type: Akryl
Format: 73 x 97 cm.
Andet:


Pris: kr. 3.800
Indrammet: Nej
Type: Akryl
Format: 73 x 97 cm.
Andet:
Vandspillet

Pris: kr. 6.600
Indrammet: Ja
Type: Akryl
Format: 100 x 100 cm.
Andet:
Part of the happy city

Pris: Privat eje
Indrammet:  
Type: Akryl
Format: 3x100x100 cm.
Andet:
Galleri Zebbelin

Pris:
Indrammet:  
Type:
Format:
Andet: Malerier på vej...........
Profiltekst

     

Jeg er født i København i 1963 og er nu bosiddende ved Nysted med min kone, Jeanett og mine børn, Mia og Lukas.
Vi bor i et nedlagt landbrug fra 1860, hvor jeg har 250 m2 galleri. Jeg er som regel i gang med at arbejde på den ene eller anden måde, så der hænger næsten altid nogle nye malerier på væggene, som jeg ikke er så pokkers god til at få taget foto af og lagt ud på hjemmesiden, men her er dog lidt.

Jeg har været afdelingsleder indenfor rejsebranchen og har rejst meget både før, under og efter mit arbejde i den branche. Jeg kan ikke sige, hvilken påvirkning der slår mest igen i mine malerier, men jeg er meget tiltrukket af Østen. Jeg var i Thailand i lange perioder og det er mit andet hjem. Jeg har fået lov til at nyde deres gæstfrihed, deres glæde ved livet, deres fantastiske køkken og ikke mindst Bhuddismen. Livsfilosofien tiltaler mig meget, på samme vis som det tiltaler mig, når vi mennesker giver tid og plads til tolerance og nærhed.

Jeg er HD i udenrigshandel og har tilbragt 17 år på skolebænken med efterfølgende halvårlige højskoleophold, som gav skub i den kunstneriske udvikling, der startede som syvårig på klaveret. Jeg har været på Musik og Teaterhøjskole på Ærø, på Medielinien på Askov og på Skrivende værksted i København.I 1998 gik rejsen til Peru, hvor jeg mødte argentinske malere i den kulturelle hovedstad i Sydamerika, Cuzco. Her jeg fik fat i maleriet. Efter min hjemkomst malede jeg dag og nat tre måneder og det blev indgangen til min lidenskab.

 Jeg er autodidakt, hvilket er en af mine styrker. Jeg arbejder med mange forskellige former for maling, materialer og redskaber. Jeg kan gå til arbejdet uden ydre skabte begrænsninger. Blandt andet fordi jeg ikke er skolet, har jeg altid friheden til til stadighed at arbejde på nye abstraktioner, hvilket jeg nyder i fulde drag.
Jeg er meget fascineret af det skitserede ansigt, hvorfor der i mange malerier er halvgemte eller forvredne ansigter, og dyr finder også vej i ind i malerierne.

Jeg arbejder med maleriet som en helhed, et kosmos i sig selv, et spil mellem farvernes muligheder og matematikkens benhårde krav. Maleriet skal balancere for øjet som ser. Jeg signerer og stempler derfor malerierne på bagsiden, da jeg ønsker at undgå forstyrrelser i helheden.

Jeg har igen fået plads til min egen musik, og vil i den næste årrække løbende være i studie, for at indspille musik. Jeg har skrevet musik og tekster til gennem de sidste 15 år. Min første CD – Gaden fra 1998 blev produceret i samarbejde med saxofonisten June Beltoft og i dag arbejder sammen jeg med Villum Hansen i hans studie.


Nok om musikken, hvis du er interesseret i mine malerier, vil det være mig en fornøjelse at vise dig rundt i galleriet her på gården. Ring venligst i forvejen 5487 0089 eller 2251 8930 eller kig forbi i åbningstiden.

Tak for din interesse - Anders Zebbelin