CyberGalleriet
 
Kontakt
 Kontakt
Gitte Ditte Gersdorff
Stensbyvej 9
4772 Langebæk
Tlf: 5556 1424
Email: gitteditte@caberlain.dk
Ønsker
 Udstiller på galleri
 Ønsker at udstille hos virksomheder
 Udbyder undervisning
Kalender
 
Links
 
Profilbillede
Billedgalleri
Antal billeder i galleriet: 3
Regnalf

Pris: SOLGT
Indrammet: Ja
Type: Akryl
Format: 24x34
Andet:
Eventyrrosen

Pris: 7.900
Indrammet:  
Type: Akryl
Format: 63 x 83
Andet:
Tiger

Pris: 20.000
Indrammet: Ja
Type: Akryl
Format: 124 x 104
Andet: Tigeren er truet. Tænk hvis dette pragtfulde og kloge dyr bliver udslettet
Profiltekst

Lidt om mig: Indtil midt i januar måned 2006 havde jeg aldrig før malet et maleri. Ej heller havde jeg vist talent for at kunne tegne. Det var aldrig blevet til mere end tændstiksmænd. 

Med et var det som om jeg hørte en indre stemme, der gennem en periode blev ved med at sige, at jeg skulle begynde at male. 

Siden da, er det blevet til mange eventyrlige malerier, som jeg har fået mange positive tilbagemeldinger på.

Ifølge den polynesiske medium-clairvoyant Michel Yieng Kow er det maleren Paul Gauguin, der er min malerguide. Michel og hans kone Maria Gauguin (Maria er oldebarn efter maleren) gjorde store øjne da de så mine malerier på nettet. Lyset, de skæve vinkler og farverne virkede bekendt. 

De besøgte herefter mit galleri i Langebæk, hos Caberlain -Center for sundhed og trivsel, for ved selvsyn at se malerierne. Det var ved denne lejlighed at Michel fik besked fra Paul Gauguin om samarbejdet.

Jeg elsker at male dyr, blomster, féer og engle. Det eventyrlige er mit univers. Jeg har lige malet en serie om truede dyrearter. Nogle af disse malerier er blevet filmet af Miljø TV til et lille 10 minutters indlæg til TV. Mit buskab er: "Pas på naturen, for naturen passer på os!"