CyberGalleriet
 
Kontakt
 Kontakt
Hanne Andersen Rahal
2635 Ishøj
Email: hanne@hanneandersen.com
Ønsker
 Udstiller på galleri
 Ønsker at udstille hos virksomheder
 Udfører bestillingsarbejde
 Udbyder undervisning
Kalender
 
Links
 
Profilbillede
Profiltekst
Er du interesseret i at lære nogle af de teknikker jeg bruger, så kommer her en oversigt over de kurser jeg har slået op i 2010
 
 
Undervisning efteråret 2010
 
Dette efterår har jeg følgende kurser hos AOF Tåstrup
 
Mixed media weekend
 
hold 1 - 9-10/10 kl. 10 - 16 
hold 2 - 6-7/11  kl. 10 - 16
2 undervisningsgange pr. hold
 
Kursusbeskrivelse:
På dette weekend kursus arbejder du med billeder efter et tema. Gennem opbygning af et billede lærer du forskellige metoder til at lave struktur på lærredet og du prøver forskellige overfladeteknikker.
Vi kombinerer collage, akrylmaling, oliekridt og blyant, hermed opstår der en større fleksibilitet i arbejdsmetoderne. Vi ser på brug af ord og tekst og undersøger hvordan vi kan arbejde med dem.
Du behøver ikke være en ørn til at tegne da vi blandt andet ser på overførsel af fotografier til lærred, hvorfor ikke overføre et fotografisk øje i stedet for at male det?. Der vil være adgang til computer og internet på kurset. Vi arbejder fortrinsvis på papir, masonit eller lærred.
Der vil være en introduktion til teknikker og individuel undervisning hvor vi arbejder med vores egne værker.
 
 
 
Acrylmaleri / tegning aftenhold
start d. 28/9  kl. 18:40-21:25 - 10 undervisningsgange
 
Kursusbeskrivelse:
Har du lyst til at gå på opdagelse i maleprocessen?
 
Vi tager udgangspunkt i, at såvel begyndere som øvede kan deltage. Vi ser på forskellige muligheder for at danne perspektiv, kontrast, rytme og spænding i billedet og arbejder med opstillinger for at skærpe iagttagelsesevnen og for at udvikle dit eget udtryk. Du får vejledning i forskellige grundlæggende teknikker og materialer. Undervejs kommer vi omkring billedopbygning, komposition, farvelære og skyggelægning og vi arbejder med forskellige strukturer. Udgift til materialer skal påregnes.
 
 
Acrylmaleri og mixed media aftenhold
d. 28/9 - 3/11 kl. 18:40-21:25 - 5 undervisningsgange
 
Kursusbeskrivelse:
Vi kombinerer forskellige medier for eksempel akrylmaling, collage og kridt, hermed opstår der en større fleksibilitet i arbejdsmetoderne. Vi afprøver forskellige metoder til at lave struktur på lærredet og ser på mulighederne indenfor overfladeteknikker. Du behøver ikke være en ørn til at tegne da vi blandt andet ser på overførsel af fotos med tranferteknikker, hvorfor ikke overføre et fotografisk øje i stedet for at male det? Vi arbejder fortrinsvis på papir og mindre lærreder.
Undervisningen består af en blanding af introduktion til teknikker og individuel undervisning hvor vi arbejder med vores egne værker. Udgift til materialer skal påregnes. Kursister sørger selv for materialer.
 
Intensiv farvelære
d. 10/11 kl. 18:40-21:25 - 5 undervisningsgange
 
Oplever du at gå i stå i maleprocessen fordi du er i tvivl om hvilken farve du skal vælge eller hvordan du skal blande den. På dette kursus arbejder vi intensivt med farve med udgangspunkt i bogen "Farver - kunsten at blande farver". Med udgangspunkt i forskellige øvelser arbejder vi med at blande farver, vi ser på farvekontraster, lys og mørke kontraster og arbejder med at identificere dine foretrukne farver. Udgift til materialer skal påregnes.
 
 
 
 
Stilen i mine malerier er enkel og nutidig, Som udgangspunkt arbejder jeg figurativt og tematisk, for eksempel i serien "urban dictionary" - portrætter, som er et forsøg på at afdække tidens arketyper - eller de mere afdæmpede billeder - "picture noir" - inspireret af 50'ernes film noir, billeder om bedrag, nationalisme, korruption og grådighed. I temaet "Theory of mind" - er billederne inspireret af et udtryk man bruger til undersøgelse af autisme hos børn, "Theory of mind" er evnen til at sætte sig i en anden persons sted.
 
Jeg er uddannet på danmarks designskole som unik designer. Jeg har en årrække arbejdet med webdesign. Nu underviser jeg i forskellige sammehænge indenfor billedkunst og computer.
 

 
Danmarks designskole - Instituttet for Unika design
Kunstnernes projektlinje - Artlab
Elev på Ulrik Hoff's tegneskole
Kunstlinjen - Holstebro Højskole 

 

Arbejder med grafisk design og står her på cybergalleriet bag layout og programmering af Kunstnernes kogebog og Julekalender 2009 / 2010. 

Desuden har jeg blandt andet designet følgende websider: Zofiart af Zofia Hedvard, Eurolatinband, Ishøj Kunstforening og massør Anne Dreyer

 

 


Underviser i:
Mixed media på AOF Tåstrup http://www.aof.dk/soegning/?id=Search&submit=S%C3%B8g&exclude=&subsearch_id=&words=hanne+andersen&submit=
Smykkedesign på AOF Tåstrup

Ovnformet glas på Ishøj Kunstforening
Vikar på Kunstlinjen på Den Økologiske produktionskole på Nørrebro

 

Urban Dictionary

 

Techno-bling - Technology that makes the transition to highly visual, over-the-top jewellery. Geeks lust after the newest techno-bling: The IPOD shuffle, the Moto Razr, and $1000 cell phones or PDA's. With techno-bling fashion outweighs form and function.

depromantic - being both equally depressing and romantic. 
 
Glamtrash - Refers to the subset of douchebag fad-whore's who wear rhinestone encrusted t-shirts, jeans, bathing suits and hats. You may find various designers who exploit this disgraceful style.
 
Indie Girl - If you say you are "Indie" then you are obviously not. There is nothing more obnoxious then all these kids sulking around saying "Oh, I’m so Emo" or "Oh, i am such an Indie Girl”. To tell you the truth, there's really no definition of an indie girl. Being "indie" is a state of mind - not a fashion statement. There's no way to be an indie girl. You just are.
 
plastic hippie
- one who wears tie dye, and claims to be part of the hippie revival. in yet has no political views and realy just attempts to follows the trend of a typical (early)hippie.  

Addiction of choice  
Addiction of choice refers to something that is not physically addicting. Normally it is meant as a joke, asking what your favourite drink is.
- Cigerettes is not a addiction of choice, since your body gets addicted to it. 
- Cola can be somebody's addiction of choice.


Malerier


 

 

- Tak til Vichi Rock for brug af nummeret Butterfly, vil du se mere til A luz og Antonio Vichi så check denne side: http://www.youtube.com/user/vichirock

Eller check Latin Report på Nørrebro TV